Главен форум | Main forum > Моята колекция | My collection

Колекцията на Mixy в ТТ

(1/12) > >>

Mixy:
Ето и част от моята скромна колекция в ТТ, събирана през годините:Почти от всички товарни вагони имам по няколко от модел и стават доста хубави композиции :)

И понеже до започването с реален макет има още доста време, засега си редя нещата на компютъра. Ще ми се като за начало да почна с нещо малко (максимум 1х2 метра), с една гара, шосе и 2-3 къщички, ама все се получава нещо доста по-голямо, като това:Но ще си го избистря по-натам, а и със сигурност от форума могат да се почерпят още куп идеи :)

Mixy

XRISTO:
Готина ти е колекцийката!Особено пътника с V200 начело - не бях виждал в ТТ.  :good:

Dare_Devil:
Много хубава колекцийка, съа здраве да си я търкаляш :)
@ XRISTO: адаш, V200 е най-детайлното нещо в ТТ, до което съм се докосвал. Честно казано още ме е яд, че не си го запазих като си разпродавах колекцията в ТТ.

Mixy:
10x :)

Ето го по-отблизо:За съжаление е доста очукан, но ще претърпи реставрация по-натам във времето.

Mixy

pach:
Доста се съмнявам , че точно V200 е най-детайлното нещо в ТТ, но тъй като не го имам в моята витрина, не съм сигурен...но пък веднага се сещам за парните локомотиви и ...всичко е ясно.
НЕ Е най-детайлният локомотив в този мащаб със сигурност!!!
Микси, не съм убеден че централната "заврънтулка" е възможно да се реализира, освен ако не предвиждаш зъбчата железница.
Плана като цяло е интересен, но бих те посъветвал да изнесеш стрелките в завойте (или дори да ги смениш с радиусни такива) щом казваш че спретваш хубави и дълги композиции - да можеш да събираш нещо прилично и на коловозите.
 ;D ;D ;D

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия