Електроника и Електротехника | Electronics and Electrical Engineering > Полезни линкове към схеми или магазини за електроника | Useful links to schematics and stores for electronics

Какво има в момента за продан в ebay?

(1/3) > >>

widowmaker:
В британския ибей ми попадна един сет на Флайшман 4913 Mitropa с пруски T18, дето отдавна го дебна, ама от Китай няма как да го платя, не мисля, че ще скочи много повече, в момента е на 70 паунда.
Някой ако иска, да го играе, има още 7 часа, не вярвам да скочи кой знае колко:
http://cgi.ebay.co.uk/Fleishmann-HO-Mitropa-Limited-Edition-set-4913_W0QQitemZ120555251743QQcmdZViewItemQQptZUK_Trains_Railway_Models?hash=item1c11a7281f

Герваско, взимай го :)

EDIT:
Опаа, набутах го по невнимание в друг раздел, модератора може ли да го премести?

nilfe:
Следя го от два дена, смятам да играя за него.

XRISTO:
Ха, да взема да бидна, че ще заспиш от скука... :lol: :lol: :lol:
Никой не е сложил ни грош от сутринта, баси.Накрая явно ще е оживлението.Ще го следя за спорта - иначе не ми е в епохите.  :hi:

Стискам ти палци,  nilfe!

mgirginov:
Това е много красив сет, администрация P.St.E.V. - ж.п. администрация на Прусия в периода 1920 - 1924 г./ранна 2-ра епоха/. Сетът е емисия 2006 г. - юбилеен по случай 90 годишнината на MITROPA. Аз ще си го купя/в моя мащаб, разбира се/, независимо от факта, че не е в периода, който ме интересува. Стискам палци! :good:

nilfe:
Благодаря за палците. Ако не избухне в последният момент ще се пробвам, макар че има още един такъв след 5 дни от германия.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия