Други организации и клубове > Стара Загора и региона | Stara Zagora Area

Среща в Стара Загора Кога?

(1/1)

vankata86:
Ще има ли среща скоро на влако манияците в Стара Загора.От Казанлък сме 3-ма ако има среща апрол месец кажете или уточнете къде и в колко часа ще е с огромен интерес очакваме да има такава среща.

stoiko:
Здравей те, ж.п. манияци!
Среща в Стара Загора ще има през септември или октомври тази година в чест на нашия съгражданин Димитър Топалов. Просто изчаквам с обявяването на датата т.к. не е потвърдил кога ще си дойде в града на липите, поетите и правите улици.
Но преди това ако имате желание от града на калашника можем да си направим една местна среща за да се запознаем. Всичко зависи от Вас, т.к. до сега само обещавате а не сте уважили нито една наша сбирка! А от Казанлък не сте трима а сте четирима да не кажа и петима! Очаквам да се свържете с мен и да се уточним!
За срещата в чест на Митака ще уведомя всички във форума!
Желая успех на всички с любимото хоби!
 

pach:
Ми той Митко стана като планината...
...та ще трябва ние да отидем да го видим (като мохамед)
 :lol: :lol: :lol:
Ще чакам допълнителните уточнения и официалното обявяване на срещата!
Браво Стойко!!!
 :hi: :hi: :hi:

TheJackal:
Здравей Стойко!
Радвам се, че ще има пак среща в Стара Загора. Имай в предвид, че октомври месец членове на КЖМБ и БГТТ ще ходят в Унгария - Темофест, първите две седмици (от 07 до 14 октомври).
Ще се радвам, ако успея да дойда и да се видим!

Поздрави от Бургас!  :hi:

stoiko:
Ще го измислим така, че да има повече удовлетворени моделисти! Само да разберем кога точно ще си идва Митака и се събираме! Дори и да не си дойде пак ще се съберем, годината не трябва да се пропуска!!!  :drinks:

Навигация

[0] Списък на темите

Премини на пълна версия