Други организации и клубове > Стара Загора и региона | Stara Zagora Area

21.11:2015

(1/4) > >>

liro4605:
   Здравейте старозагорски приятели и не само!
Стара Загора се явява нещо почти средно между Варна и София и понеже двама добри познайници от споменатите градове поискаха да се срещнем,вашият град ще е мястото.Идеята е обмен на инфо кой какво е сътворил,къде е срещнал спънки и дали спънките за един не са нещо с лека ръка решено от друг.
  От друга страна от доста време ми се ще под  bg&flag да се съберат хората от региона,че те все не намират време.

  Любезния домакин от града на липите прегърна идеята и вече ни очаква,от региона пък очакваме да видим една„едра“Шкода.

  рр Написах го като репортер за БНТ от регионален район  :haha:

stoiko:
Здравей те, приятели!
След дълга пауза отново ще има сбирка в града под  bg&flag знаме! Надявам се от този път вече традицията да не бъде прекъсвана а да си стане ежегодна. И т.к. вече не работя в системата на ДП "НК ЖИ" и не съм домакин а като всички Вас гост на жп гара Стара Загора начален час  на срещата ще е 11:00 понеже съм след нощно дежурство. На срещата са добре дошли всички, които имат желание за обмяна на опит без значение да ли се занимават  с аналогово или цифрово управление, в какъв мащаб им е любимото хоби и т.н. стига да са добронамерени а не заядливи и с вирнати носове. В тази връзка трябва да се разберем кой ще донесе релси за направа на трасета мащаби Н0 и ТТ, както и ако има желаещи да представят модел в друг мащаб. Както разбирате това не е национална сбирка а скромна среща! По време на срещата кой каквото му е на сърце може да донесе за почерпка, а за след сбирката ще запазя места в механа. За тези които ще останат с преспиване около механата има няколко хотела.
За повече подробности ще се разбираме в следващите постове. Всеки може да предложи идеи как и по какъв начин да протече срещата.
Очаква ме Ви!

vankata86:
Аз съм за с двете ръце!Ще се радвам да се видим приятели! :good:

TheJackal:
С удоволствие ще дойда за да се видим приятели. Ако някой реши да остане с приспиване, в момента най - евтиният хотел е "ЖЕЛЕЗНИК". Ето и линк към сайта на хотела: http://www.zheleznikhotel.com/  :hi: Организаторите да помислят къде ще се съберем след срещата за сладки раздумки. От мен да "търкаляме" на срещата някое и друго локомотивче с вагонче в ТТ 1:120.   :hi: 

stoiko:
Ето, че вече има и желаещи за продължително каране на влакчета и след това за дълга маса! Приятелите от Бургас ще пристигнат на гара Стара Загора с влак №8610!
Аз мога да осигуря релси в мащаб ТТ но от стария профил и захранващ траф за тях, стига някой да не е против! Релсите  почти не са използвани и са без ръжди!  :drinks:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия