Други организации и клубове > Стара Загора и региона | Stara Zagora Area

Нов моделист в Стара Загора

(1/1)

stoiko:
С голямо удоволствие искам да Ви съобщя, че в града на липите, поетите и правите улици има нов ж.п. моделист.
 Когато ми се обади по телефона за да се запознаем, останах с впечатление, че човека сега започва да се занимава с влакчета, а вчера на срещата която организирахме се оказа, че е много напреднал с макета си и всичко по него е направено собственоръчно - показа ни го на снимки и клипчета от телефона си.
На срещата единодушно взехме решение  за създаването на клуб в зарата, членовете на който засега са четирима: аз, Станимир, Наско и Стефан. Снимки от първата среща не сме правили, т.к. на нея се опознавахме и си разказвахме кой с каква колекция разполага и до къде е стигнал в любимото занимание и неусетно отлетяха 4 часа от денонощието. На следващата среща която се разбрах ме да се осъществи в следващите 10 дни ще я направим на мястото където клуба ще започне дейност. Умишлено не казвам къде ще е това защото стаята се нуждае от ремонт и освежаване, а може и да нея одобрим и да сменим помещението.
В клуба са добре дошли всички които имат желание и идеи за развитие, без значение да ли са от града или околностите. Пропуснах да Ви кажа, че новия колега Стефан е в мащаб Н0. 
За положеното начало :drinks:!   

Gervasii:
Ха честито!!!!!!!! Радвам се на ентусиазма ви и ви желая успех! Колкото повече клубове, толкоз повече приятни мигове с хобито и разбира се повече места за срещи в страната! &bgflag

ARTU:
Едва ли съм на 100% ж.п.моделист, но гарантирано съм 100% стендов моделист. На разположение съм в Стара Загора винаги!

ogiegp:
 :good: :good: :good:
Nqmam kirilica no BRAVO

stoiko:
  Както съм казвал винаги всеки е добре дошъл колега  Artu! Телефона ми е 0884501186 или ми пиши лс. Другата седмица ще има сбирка на която ще поканим и колеги от По и Кзн.

Навигация

[0] Списък на темите

Премини на пълна версия