Други организации и клубове > Стара Загора и региона | Stara Zagora Area

Скромна среща в Стара Загора

<< < (2/3) > >>

ARTU:
Дано не ме задърпат някъде служебно. За колко часа е срещата?

stoiko:
Т.к. интереса към срещата не е голям то тя ще се проведе в малка стая с начален час 10:00. Всеки който желае може да донесе и пусне в движение подвижен състав с аналогово управление в мащаби Н0 и ТТ. За любителите на дигиталното управление ще трябва да си донесат централа за да управляват своите модели. А следобедните часове ще продължим в заведение с хапване, пийване и сладка приказка в квартал "Три чучура-юг". Както писа майстор Миро всичко е с волна и свободна програма. Няма такси и специални  условия за участие. Идеята е да се позабавляваме и изпитаме удоволствие от хобито.

ARTU:
Специално си промених програмата за да мога да дойда с децата. Последния път им беше страшно интересно. Бих донесъл и моя ТТ парен кран, но така и остана недовършен  :blush2: Къде се намира тази стаичка?

stoiko:
За двете момчета които ме помолиха да им запазя хотел го направих и той е в близост до заведението "Мидас" в квартал "Три чучура-юг" срещу бензиностанция OMV, в което имаме запазена маса за вечерта и се сервира характерното за града  мезе "свински уши на скара".
Ще Ви помоля ако някой от Вас пътува от София и има желание за компания, да даде координати за да се свърже момче с него което по принцип се е ориентирало да пътува с влак "Слънчев бряг". Предварително Ви благодаря за отзоваването!!!

stoiko:
Начален час на срещата на 02.09.2017 година е R=10:30. Аз ще бъда в гарата от 9:30.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия