ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Новини и предстоящи събития | News and upcoming events

32-ро издание на международния форум за компютърни изкуства Computer Space

(1/2) > >>

Vlado:
В периода 22-24 актомври (четвъртък-събота) в Националния студентски дом (срещу Народното събрание) ще се проведе 32-то издание на международния форум за компютърни изкуства Computer Space. Форумът е некомерсиален, достъпът е свободен, изисква се предварителна регистрация.
Събитията имат образователна насоченост към студенти, ученици и млади специалисти в областта на дигиталните изкуства и синтеза наука - техника - изкуство - компютърна графика, компютърна анимация, електронна музика, уеб-дизайн, мобилни арт приложения, интерактивни инсталации.
"Компютърно пространство" е част от Календара на културните събития на Столична община. Откриването, награждаването на победителите от конкурсната част е на 22.10.2020, четвърък, 13.30 ч.
Програмата на събитието е публикувана на сайта: https://computerspace.org
Клуб "Железопътен моделизъм - България" получи покана и ще участва на този форум. Най-общо ще покажем модели на български подвижен състав, наличен в клуба или собственост на клубни членове. По желание на организатора ще има и един релсов кръг, за да има движение на подвижен състав. Към края на първия ден ще изнеса и презентация на тема: Клуб "Железопътен моделизъм - България" - 11 години развитие и популяризиране на железопътния моделизъм".

Vlado:
Международен форум за компютърни изкуства „COMPUTER SPACE" (БНТ)

Vlado:
На форума присъстваше и Румен Ангелов (тук rumensoft), основател на Trainz Bulgaria team и един от създателите на добавките към играта - симулатор Train simulator, който направи прекрасно представяне на направеното от него. Поканихме го да представи играта и всичко свързано с нея на място в клуба, която покана той радушно прие, предвид което очаквайте в близко време обявяване на ден и час за представяне на този симулатор в клубните ни помещения, придружено и със скромна изложба, покзващ възможностите на играта.

ivo:
Представяне на Клуб "Железопътен моделизъм - България" на 32-то издание на международния фестивал "Компютърно пространство 2020" от председателя на клуба - Владимир Колев в първия ден на събитието в 17,00 ч.Видео: част 1 - https://www.youtube.com/watch?v=ygAWHAW9NgY&feature=youtu.be
Видео: част 2 - https://www.youtube.com/watch?v=oERpXhJDjw0&feature=youtu.be
Видео: част 3 - https://www.youtube.com/watch?v=cnlHP-vA8dM&feature=youtu.be

Mironista:
Браво момчета &bgflag bg&flag

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия