Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone

Модел на електрически локомотив на БДЖ серия 42 от Тechimage (мащаб НО)

(1/27) > >>

Vlado:
Уважаеми приятели на жп моделизма и в частност на моделите на български подвижен състав,

Имам удоволствието да ви съобщя, че първите модели на уникалния български вариант на ламинатката на Тechimage в мащаб НО (1:87) ще бъдат доставени в България в края на януари 2021 г.

Цените на модела в зависимост наличието или не на цифрово управление са, както следва:

1. Аналогов локомотив  – 549,80 лева;

2. Дигитален локомотив (DСC) - 589,80 лева;

3. Дигитален локомотив със звук (DСC-sound) – 696,80 лева.

Поръчки ще се приемат след плащане на пълната сума за модела на банковата сметка на Клуб "Железопътен Моделизъм - България" от 01.01.2021 до 31.01.2021 г.

Ето и банковите данни:

Титуляр: Клуб Железопътен Моделизъм България

IBAN: BG49FINV91501204167429

Основание – аналогов локомотив/DСC/DСC-sound (посочвате каквото сте избрали) и разбира се, името на човека, за когото се поръчва.

Моля, всеки извършил превод на сумата, съответно заявил желаната бройка модели на серия 42, да изпрати и на имейл адрес: club@railwaymodellingclub.com информация за извършения превод и телефон за обратна връзка с цел потвърждаване от наша страна за успешно извършения превод (или липсата на такъв), а впоследствие и за уведомяване за получаването на модела.

Първата доставка ще бъде в края на януари и ще бъде за 50 бр. локомотиви. Предаването на локомотивите ще става по реда на постъпване на плащанията. Следващата доставка ще бъде в началото на месец март.

За тези, които искат да се запознаят с повече подробности за модела и за историята на неговото създаване, могат да посетят следния адрес: Lokomotiva S489 1:87 / Ламинатката на Тechimage
 

Величко:
Чудесна новина &bgflag
Само цената ме възпира и ще изчакам Пловдивския спекулант да ги качи в сайта си.
Прочее, какво са променили по модела? Лампички от страни ще има ли? И ако е възможно снимки на реалния модел да се качат?

Vlado:
Тъй като КЖМБ единствено ще предлага модела на територията на страната, разни спекуланти и други такива индивиди, ако предлагат модела, ще е, защото са го закупили от нас, съответно цената се съмнявам да е по-ниска.
Лампички отдолу няма да има. Снимки на реалния модел, извън тези направени, когато идва за последен оглед, ще има едва след като моделите дойдат у нас.

Величко:
Благодаря за отговора !
Значи няма да има спекулации  &bgflag

Vlado:
Здравейте отново уважаеми любители на моделните железници,
Тъй като се оказа, че има много нетърпеливи да заявят своя модел на БДЖ серия 42 в мащаб НО още преди началната дата, обявена по-горе, от клуба решихме да премахнем това ограничение, като вече може да запазвате своята 42-ка при така посочените условия, а те са - плащане на цялата сума на сметката на клуба заедно с изпращане на данни за заявителя (имена, желан модел - аналогов, дигитален и/или дигитален със звук, телефон за обратна връзка), последните и на имейла на клуба.
Отново напомням, че първата доставка ще е само от 50 бр., а запазването на модел ще става въз основа на реда на заявяване, т.е. първите 50 платили печелят получаване още към края на януари, началото на февруари.
Не пропускайте и вземете своя уникален лимитиран модел на БДЖ серия 42 сега!
Обръщам и внимание, че няма ограничение на заявените бройки от един човек.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия