ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Новини и предстоящи събития | News and upcoming events

Radost art garden bazaar 20 юни

(1/1)

Vlado:
Заповядайте на един специален базар в чудната покрита градина на Retrospection, където ще се насладите на невероятни произведения, красиви Hand made аксесоари и бижута, майсторски изделия и изложби, в които ще преоткриете спомените, желанията и мечтите си, примесени с доза носталгия. На място ще можете да разгледате и да се докоснете до ретро технологичната изложба разположена в самата къща, да поиграете на аркадните или бордови игри.

Базарът ще се състои в неделя 20-ти юни от 12-19ч. и в него ще се включат наши приятели творци, които ще ви запленят с таланта си. Нека превърнем този ден в истински празник на изкуствата и Радостта, за да се заредим качествено с позитивни емоции преди старта на лятото!
Radost Art ще представи уникални ръчно изработени макети на къщички, и ще имате възможността да присъствате на ателие по изработка на макет на място на базара. Възрожденски къщи, училища, ферми, бизнес сгради, хотели и комплекси, Радост е изработвала всичко това! Направени от подръчни материали те са оригинален и запомнящ се подарък за всеки повод! www.radostart.net
https://www.facebook.com/RadostArt

20 юни (неделя) от 12:00-19:00
бар Ретроспекция (ул. Чаталджа 24).
ВХОД СВОБОДЕН!

Adrian:

Ако имаш някаква връзка прошепни й за мащаб 1:87 - ще има голям успех и продажби

Навигация

[0] Списък на темите

Премини на пълна версия