Главен форум | Main forum > Моята колекция | My collection

Колекция на Апостол

(1/1)

Adyankov:
Здравейте, ще представя тук някои от влакчетата, които съм насъбрал. По принцип се целя в епохи V, VI централно и източноевропейски влакове, особено достъпни в Хобиленд издания на БДЖ вагони и каквото друго минава през нашата китна държава (ÖBB - имам цели 4 Taurus в различни разновидности и вагони на DB). Имам амбиция да направя една контейнерна композиция, един въглищен влак като бобовдолския от YouTube клиповете на Мартин Гетов и ако ми попадне отнякъде Серия 43/44 и един пътнически експрес със спални БДЖ вагони (от тях имам 2). Събирам и пътни превозни средства, имам 2 голфа, строителни и минни машини.

Направена диорама си нямам още освен пдч бордове и евтините тунелчета от Хобиленд, но и с тях правя какво е възможно.

Имам една много специфична идея да снимам влакчетата на открито, за което разполагам с малък фотоволтаик и ръчно динамо, с което да ги пускам, та като се запролети сигурно ще пускам и тук такива филмчета от ютуб канала. И още една идея, съчетаваща моделиране с трейнспотинг разходки имам, но ще видим дали ще успея да я осъществя.

По случай днешното възпоминание за 150 години от кончината на Васил Левски, ето една от по-добрите ми снимки снимка на "разходка в Искърския пролом"

Adyankov:
Eто и линк към видео с контейнерното влакче - все още има само 5 вагона, 4 от които са на Hapag-Lloyd, няма много разнообразие и скъпичко излиза да ги увеличавам, но смятам да докарам влака до реалистични дължини един ден. Край релсите се наблюдават и други благини!  :)

https://youtu.be/QxrBN_yFGiA

toniemi:
Здравей! Добре дошъл в света на моделизъма!  :hi: :hi: :hi:
Добро начало. Аз съм фен на БДЖ и правя за себе си БДЖ модели.
Видях Ю-ТЮБ канала ти, ако искаш идеи за БДЖ влакове, виж и моя  https://www.youtube.com/user/nulashesta/videos

Успех с хобито!

Навигация

[0] Списък на темите

Премини на пълна версия