RailwayPassion.com - Форум за железопътен моделизъм

ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! => Календар на събитията => Темата е започната от: MetroiD в 14 Юли 2016, 16:49:34

Титла: Internationale Modellbahn-Ausstellung, 17-20 ноември, Кьолн
Публикувано от: MetroiD в 14 Юли 2016, 16:49:34
Здравейте, приятели,

Задава се 33-ото издание на международното изложение за моделизъм в Кьолн, което се провежда на всеки две години. Клипчетата от IMA 2014 създават доста апетит - не че на нас такъв ни липсва, де ;)

Пускам темата с информативна цел, така и за да поразпитам дали някой от вас възнамерява да посети изложението или дори да участва? Датите са доста удобни, а Кьолн през ноември е прекрасна дестинация за всичко, особено пък като се гарнира с влакчета...
Титла: Re: Internationale Modellbahn-Ausstellung, 17-20 ноември, Кьолн
Публикувано от: emilchaushev в 14 Юли 2016, 23:30:16
В клуба получихме покана за изложението, но отказахме участие, защото програмата за срещите ни се организира поне година по рано. Запазили сме си правото да участваме през 2018.

Срещата тази година има за цел да събере макети и трасета от всички европейски страни. Но, за да покажем нещо от България ще ни струва доста усилия, средства и отпуск, които не можем да си позволим.

Мен лично ме впечатли, че в едната зала има железница, на която  можеш да се возиш.

Ако някой реши да ходи като посетител, нека сподели снимки и впечатления.
Титла: Re: Internationale Modellbahn-Ausstellung, 17-20 ноември, Кьолн
Публикувано от: MetroiD в 05 Август 2016, 18:16:59
Ако някой реши да ходи натам, да даде сигнал - ние вече спечелихме два билета от лотарията със снимковото влакче (http://www.modellbahn-gewinnspiel.de/waggon/214-borislav/) за безплатен вход през всичките дни. С удоволствие ще ги предоставим на свои хора, тъй като няма да можем да ги ползваме - поканиха ни да изложим Otters Creek, така че ще сме на място, само че не като посетители.

Другия път - всички заедно!! &bgflag