Главен форум | Main forum > Фремо | Fremo

Фиксиране на конекторите към FREMO модулите

<< < (3/10) > >>

EMPEROR:
Анкетата е за това, за да гласуват хората какво на тях им се нрави :)
Резултата ще си покаже кое как какво защо.
Това за сечението го дадох за пример.

refil:
Абе що пак си чешете езиците -един път е решено и се прави така  :o
До вчера добре - днеска зле !!!
Сложихме 15 пинови конектори-добре !!!
Аман  всеки като стане сутрин и да се чуди каква да изръси-нещата ги приехме още преди сумати време.
На тия кабели и конектори няма да се висиме !!!
Аз пък предлагам сега да слагаме 24 пинови конектори.
Лъчо кво ще кажеш ?

refil:

--- Цитат на: EMPEROR link=topic=461.msg7856#msg7856 date=1215262060 ---На мен пък идеята ми е висящ кабел с накрайник (уточненият вече) и да се свързват там, където са ръкохватките на двете страници. Разбираме се примерно на лявата страница да е женски куплунг, на дясната - мъжки. Пък спецификацията за пиновете ще гледам да ви я "снеса" тия дни :)

--- Край на цитат ---

??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???

EMPEROR:
Да станал е така, решил е и е пуснал за гласуване. Като не им харесва на хората, гласуват и си оставаме с темата? Къде ви е проблема? Не можете да търпите чужди предложения ли?
И това дето си го цитирал е "идеята ми" а не НАЛОЖЕНО НЕЩО. След това се замислих, ако постоянно се закачат и разкачат тези куплунги какво може да се случи и ми се стори добра идеята с допълнителен кабел, която НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА. НИКОЙ НИЩО НЕ ВИ НАЛАГА!
Всеки е свободен да си каже собственото мнение. Спас е направил същото. Както казах бях го посъветвал да не е анкета, а конкретно предложение към друга съществуваща тема, но така е преценил, така го е направил.

spas_tf:
Анкетата е тук и тук ще си остане докато свърши!!! Жоро специално на теб искам да кажа , че колкото до качеството на запойките няма проблеми. Мисля , че видях потенциален проблем и реших да го обсъдя, не съм убил човек! За теб Pach ,какво да кажа !? Именно твоето предложение ми допадна и за това пуснах и темата за фиксацията, но явно сте готови веднага да разкъсате някого вие двамата с Жоро! Ако продължавате така останете си сами и със здраве във вашият клуб!
P.S. Лъче казах ти аз , че отново ще се избият!  :o

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия