Главен форум | Main forum > Фремо | Fremo
Фиксиране на конекторите към FREMO модулите
refil:
Има,но в събота на срещата -да не спамиме вече !
P.S. Лъче казах ти аз , че отново ще се избият!
Спасе това как да го разбираме .
За мен това си е жива провокация и гонене на някакви лични интереси.
Не за това сме във форума.
Но както казах в събота-да не спамими повече
EMPEROR:
Ами не всеки може да присъства на тия срещи. Вие може и да сте си решили и наложили нещо на тия срещи, ама освен хората дето идват там има и други хобисти.
refil:
Щом форума е за лично ползване моля да ми бъде заличена регистрацията
EMPEROR:
Точно щото не е за лична за това всеки има право да даде мнението си както направи Спас.
Всеки има право да не е сългасен и да го покаже чрез ВОТ.
Ако искаш да си триеш регистрацията, моля заповядай, в настройки на профила, там има как да си изтриеш профила.
--- Цитат на: refil link=topic=1001.msg13510#msg13510 date=1227519272 ---Има,но в събота на срещата -да не спамиме вече !
P.S. Лъче казах ти аз , че отново ще се избият!
Спасе това как да го разбираме .
За мен това си е жива провокация и гонене на някакви лични интереси.
Не за това сме във форума.
Но както казах в събота-да не спамими повече
--- Край на цитат ---
Кое му е личното. Човека го е страх да поства във форума, щото всичко различно се посреща ОСТРО тук. Ей на това му викам аз лично ползване на форума. Току що се отказвам да членувам в какъвто и да било клуб. Ще си направя фремото и до там. Сигурен съм, че много хора ще бъдат доволни.
spas_tf:
Никого не провокирам! И сайта и форума бяха създадени от нас за вас, а не за мен , Лъчо ,Иво или Владо!! Престанете с глупостите! Има анкета и никого не задължавам да я спазва! Но ще кажа нещо - смятам ,че всеки има право на мнение и ако някой с повече опит си мисли ,че е вездесъщ нека си пази знанията за себе си, а не да напада другите! Не провокирам никого и спрете с тия интриги!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия