Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Назрял ли е момента за клуб?

(1/3) > >>

EMPEROR:
Клуб, който реши ще си прави (че току пак ще бъде оплют). Дори и изхода от анкетата да е негативен, КЛУБ ЩЕ ИМА за тези които искат да си членуват там. Т.е. резултатите са САМО и ЕДИНСТВЕНО с информативна цел!
За мен лично сбирките и фремо модулите са достатъчни и нямаме нужда от останалите неща на този етап (нарочно написах НА ТОЗИ ЕТАП).
Ще помоля без обяснения, само да давате своя глас!

gts.best:
Много вярно, точно и стегнато изказване. Напълно подкрепям.
Поздрави.

XRISTO:
Ами аз на сбирки не мога да идвам,понеже предпочитам да свърша нещо във връзка с моят макет, вместо да губя цял ден в пътешествия(мразя пътешествията,мразя и тълпата,каквато изобилства в столицата).Ако е жизненоважно ще стана член,но пак да напомня,че няма да се ползвам от никакви облаги,свързани с клуба,а оттам и самото ми отсъствие обезсмисля направата на модули(как ли не съм помъкнал такива из автобусите, а едно идване с личен транспорт = поне на два товарни вагона).  ::) Виртуалното общуване с вас ми е напълно достатъчно, а и от опит знам, че евентуална среща няма да ме сближи със всички, а по-скоро би ме причислила към някой лагер, от което по принцип най-много се страхувам.  :)

Извинявай,Emperor, не се сдържах без обясненията...  ;D

Gervasii:
считам че е редно и аз да гласувам, според мен е рано и късно за клуб. но от чисто човешка гледна точка считам, че при тази конфронтация и сеир-бабаитлък не е дошъл момента за клуб. предлагам на всички да осмислят поведението си и от индивиди-моделисти да станат в съжденията си колективно отговорни па като стане това може и клуб да има 8)

pach:
...просто знам колко хора (не тукашните песимисти) гледат от страни , четат , потриват доволно ръце и постоянно твърдят старият рефрен -

"...ние не можахме да направим клуб , та тия ли!?!? Нали им казвахме !?!?!
 ;D ;D ;D ;D те кво се имат за по готини от нас ли?"

И т.н. Само дебатите които се разгарят около всяка тема свързана с клуба , са достатъчни да се вижда и с просто око (и за голямо съжаление на песимистите отвън) че клуб ще има!!!

(лично мнение - не личен клуб)  ;)
 ;D ;D ;D

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия