Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Назрял ли е момента за клуб?
EMPEROR:
Тука не става на въпрос дали да има клуб или не, а за това дали сега е момента или на по-късен етап ;) Иначе аз лично съм ЗА клуб, но НЕ сега :) Но както написах и в първият пост, тази анкета по никакъв начин няма да повлияе на бъдещият клуб, по-скоро е да се види интереса, без да пострекаваме тук или на лични когото и да било :)
zazo:
Не съм съгласен, с това да е без обяснения.
Гласувах с да, защото аз имам желание за участие в подобно нещо - клуб. И въпреки, че подкрепям предимно идеята за клуб с широко участие, който да има своята формална страна, лице и организация, с която да се представя пред света, признавам бих участвал и в по-малък махленски тип клуб от 4-5 човека, ако и толкова успеем да се съберем и разберем за обща дейност.
И в единия и в другия случай обаче плурализъм спрямо вижданията на останалите, както и търпимост към особеностите на харектерите на останалите, са абсолютно задължителни.
И да момента за клуб е дошъл, защото знам за достатъчно хора, които имат желание за участие, въпроса е дали сме в състояние да реализираме идеята за по-голям и обединяващ клуб или ще се формира някаква махленска история. Това зависи изцяло от нас.
TheJackal:
Честно да си кажа това гласуване сега ме оздачи и то много!? Гласувах: ЗА!!! Както казва zazo, а и всичко останало е самата истина.
Имам една молба към администрацията на сайта и форума: Ако наистина няма да правим клуб и времето още не е назряло за това ни начинание, то молбата ми е нека да бъдат затрити всички теми и раздели свързани с клуба. Така после когато сме сигурни, че искаме да има клуб, да има каде какво да пишем, а и ще се спести и място на сървъра на който е сайта и форума. :(
EMPEROR:
Клуб ЩЕ има, защото има хора, които го искат. Тази тема няма да прекрати съществуването на такъв, независимо от резултата. Но ще покаже реално колко човека ще членуват в този клуб най-малкото. Нещо като статистика. Казах да няма обяснения, защото неминуемо ще се отклоним от темата, както с повечето теми и ще се изпокараме за неща, които имат за цел единствено получаване на информация за заинтересоваността на хобистите от клуб.
А специално аз независимо дали ще участвам или не, няма да махна разделите, тъй като клуб очевидно ще си има, не виждам защо аз трябва да преча на съществуването му. Да не говорим, че ето примерно zazo ще членува, а имено той е и модератор на тези раздели.
pach:
В светлината на коментарите тук , аз си перефразирам от фразата "назрял ли е момента за клуб" във фразата "аз дали съм узрял да участвам в клуба" и според мен точно с тази перефраза се изчерпва същината на въпроса...
Че момента не е назрял за клуб , е едното виждане ...
Според други , такъв клуб зрее от 20 години...
Според трети клуб вече е имало , но резултата е ...
Четвърто становище е че клуб - това е сложно и времеизискващо...
Пети пък смята , че клуб от трима-четирима и сега има...
Има и такива които въобще не се интересуват дали ще има или не клуб...
За хората дето твърдо не желаят създаването на клуб , вече сме разбрали не малко...
и т.н. и т.н.
Въобще както се казва - колкото хора , толкова мнения по въпроса.
За това , защото съм лично заангажирам да намеря оптималния вариант в който всички по-горе изброени мнения (а има и още интересни...) ще се срещнат на едно място и в една точка , наречена клуб , си перефразирам по този начин и тази анкета.
Остава само да се уточни положението на тази точка във времето.
Но това си е само моя поглед над обстоятелствата...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия