ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum

Относно регистрацията във форума...

(1/8) > >>

EMPEROR:
Понеже не сме 24/7 нащрек (нямаме физическата възможност най-малкото), а в последно време взеха да се регистрират доста хора от чужбина, които не са написали дори и 1 коментар. Та започва малко притеснително да става, да не осъмнем без форум някоя сутрин...
Та ми хрумна това предложение... хора без нито един пост в продължение на месец от регистрацията, да бъдат трити, макар и 1 месец да е много, ако са решили да слосторят така или иначе...
А ако някой иска просто да чете, може да го прави и без регистрация така или иначе...
Та какво ви е мнението по въпроса, а и ако някой има други предложения за действия, моля нека сподели.

misho_tabakoff:
То от тия няма спасение, на тях и един ден им стига, ако твърдо са решили да мизерстват.

Voodoo:
Съгласен съм с предложението. Все пак на моя форум процедирам по същия начин...

pach:
Мдаа! мислех , че принципно е така , но и сега нямам нищо против.Даже в други форуми , валидират регистрацията след 24 часа - било им предпазна мярка от некви "ботове"...което така и не знам що е ?
По-любопитно ми е какви са тия от чуждоземско? Дали са наистина злосторници , или любопитковци на тая тема - железницата.
Не че от нас има какво да научат , ама знам ли - то и аз проявявам нездраво любопитство...

misho_tabakoff:
Със сигурност има и любознателни хора, които се надява да черпят информация и от този форум. Макар и да сме от България. ;)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия