ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum

Относно регистрацията във форума...

<< < (2/8) > >>

EMPEROR:
Така де, но форума е видим и за нерегистрирани, така че ако това им е целта, то нямат нужда от регистрация принципно...

Vlado:
Може да са моделисти и първо да искат да проучат форума. Знам ли?!  Руските ни приятели, например, спряха да пишат, но очевидно не са ботове и тям подобни гадости.

Vlado:
Деликатен е въпросът!

Vlado:
Както изкоментирах и с Императора, въпросът е и чисто психологически - повече потребители, повече доверие във форума, тъй че може би е рано за триене. Иначе ще останем не повече от 50 човека и все едно сме затворена група. От друга страна Императорът е прав, че форумът е видим и за гости и не трябва регистрация на този, който няма намерение да пише. За какво му е, след като вижда всичко, а няма намерение да е активен?
Във всеки случай двама от последните регистрирани са го направили от един IP адрес, което не знам дали да ни притеснява?! Доколкото знам т.нар. ботове май генерират регистрации автоматично, а очевидно тука има някакви лични действия за регистрация, тъй че надали са злосторници.
Когато бях модератор в railwaymodeling имахме такава атака - е не искам да ви казвам колко е гадно, триел съм по сто спам съобщения на ден...

zazo:
Не е хубаво, критерия да е постове. Регистриран съм в няколко форума, в които не пиша изобщо, но чета сравнително редовно и разменям някое и друго лично съобщение. Ще бъда много неприятно изненадан ако ми изтрият регистрацията, само щото не пиша. По скоро трябва да се бастисва регистрацията, след известен период, в който човека не е влизал. Не виждам и директна връзка между сигурността и регистрацията. Или форума е дотатъчно сигурен или не е. Ако не е дори и някой редовен посетител, може да му избие чивията и да натвори глупости ако има възможност. Свят широк шъшкъни всякакви.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия