ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum
Емотикони
CaLLlo:
Имаше преходен момент в който бяха валидни и двата вида икони, като стари вече не можеха да се пускат, но в постовете си седяха и беше направено добре. Сега вече старите икони са напълно махнати и старите постове остават без икони(с изключение на 1-2), та май междинният вариант беше по-сполучлив от сегашния.
P.S. Някои нови икони имат дефекти, ако искате мога да ги оправя:
:curtsey: :girl_prepare_fish: :girl_wink: :tommy: :triniti: :beee: :ok: :on_the_quiet: :nono: :thank_you: :suicide_fool:
Vlado:
Оправи ги, добре! :)
EMPEROR:
Хич даже няма да ти се обидим... после Иво трябва да говори с момчето, което ги слага и така...
Vlado:
Тъй като аз се занимавах с обработката на емотиконите, ще си призная, че направих грешка като изтрих старите преди да съм нагодил новите със символите, използвани за кратко изписване на старите. Едва вчера направих усмивката да се изписва с : и ), намръщен с : и ( и намигващ с ; и ), а имаше и още емотикони, които обаче даже не помня как се пишеха кратко. Но това е поправимо и до дни всичко ще е възстановено и оправено.
Vlado:
--- Цитат на: EMPEROR link=topic=1027.msg16842#msg16842 date=1231493874 ---Хич даже няма да ти се обидим... после Иво трябва да говори с момчето, което ги слага и така...
--- Край на цитат ---
И аз мога да ги сложа след като бъдат оправени, тъй че, Сашо, обръщай се към мен по този въпрос. Пък и мисля и на Императора ще му покажа как става, за да не се скатава, риеш ли, начи... :dance1: :whistle:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия