Никак не си лош , всеки се оправя както може.
Благодаря за комплекта платчици , мисля да се възползвам , но това е за ЛС...
Пиши какъв е точно дисплея тогава , за да мога да повторя твойта разработка без проблемно (да пускам кучето да го набави де...).
Вярно че беше писал някъде (тук или в твоя форум) за фотолака , пък аз по инерция писах другият вид "производство" - чрез ютията от лазерен принтер отпечатано...
Мисълта ми е ,че професионално произвеждам (по точно за мен произвеждат) платки и за това ти говорех ...
Така или иначе , направим ли клуба , ще ги пускаме (тези ако го разрешиш , или други - без значение,стига да са коректни и работещи - свободни в мрежата , дал господ от колегите по други клубове...) през платкаджийница за повече бройки , че да има за всеки пожелал на производствени цени ...
Пък принципно стига да го искат и при търговците може да оставим комплекти със съответната документация или направо сглобени ,като цените ще са много по-добри от "западняшките" , нали в тоя клуб трябва и някакви допълнителни постъпление да има , освен от членски внос.И това е приложимо за всякакви електронни джиджавки , не само конкретната командна станция или декодер, при това в съвсем близкото време.Само клубът да узрее , та да го регистрираме...
Най-важното на идеята е , да има качествени платки на минимални цени за всички членове които желаят да се оборудват с DCC на приемливи за българските условия цени.
Аз и друг път съм твърдял - еврото да го харчим за локомотиви и вагони защото тях не можем да си ги направим (за сега) толкова добри , колкото ги правят реномираните фирми.