Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Представете модел | Review a model

45765, 45766, 45767 и 45768, KPEV на Roco

<< < (3/4) > >>

widowmaker:
Свалих покривите и остъклението към тях, сега остава да нагодя зеления цвят и да пръсна прозорците с аерографа...
Иначе надолу всичко по вагоните е наред, макар надписите да са направени с прекалено ярки цветове, което не е характерно за KPEV. Достатъчно е човек да види аналогични вагони, но от по скъп производител, за да му стане ясно, че не е точно така.
Това все пак се преглъща... :)

Сaprycorn:

--- Цитат на: widowmaker link=topic=1043.msg14182#msg14182 date=1228379685 ---Драмата продължава - снощи мъка с монтажа на аксесоарите до 0:30 ч.
Е, вентилацията не влиза в предвидените за нея дупки и това е...

--- Край на цитат ---
Истина е, че точно на тези вагони аксесоарите се монтират много мъчно- или не влизат в отворите, или стоят хлабави. Наскоро монтирах на общо 11 такива вагона аксесоарите и срещнах много трудности. Тук не става дума за румънско производство, тези са стари, австрийски, просто не са напаснати както трябва отворите!

widowmaker:
Ето малко снимки на въпросните вагони, бях обещал отдавна, ама все забравям, пощата е с измит с АМВ разредител покрив, че беше много оплескан фабрично, ще го боядисам, ама като ми дойде аерографа.
Напоследък взеха да ме кефят нещо, взех да им търся и лок, ама проблем е за момента, макар, че имам шанс да взема  другата седмица Т 9.3 на Fleischmann за 220 кинта (ако не ми мине котка път):

widowmaker:
и още:

widowmaker:
и пак:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия