Начало    Контакти
Проекти    Новини    Събития    Статии    Връзки
Последни публикации в сайта
Клуб "Стендов Моделизъм България" организира Осма открита изложба-конкурс за стендови модели (всички мащаби и категории).
Кушет вагони на БДЖ произведени в ГДР и техните модели в H0
Галерия снимки и видео - "Булколекто 2011"
Цяла железница е сред експонатите на „Булколекто“ в Пловдивския панаир
Национална среща на железопътните моделисти в България
RailwayPassion.com - Форум за железопътен моделизъм
20 Май 2012, 02:01:06 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Заглавна Страница   Помощ Търси Вход Регистрация  
Страници: [1] 2
  Изпечатай  
Автор Тема: Популяризирайте форума където и когато можете !  (Прочетена 1774 пъти)
Adrian
Сделки: (149)
Hero Member
Публикации: 4503

Купи и ще ти олекне! DR/DB/BDZ 4-5 ep. HO София

Профил WWW
« -: 10 Декември 2008, 10:58:01 »

Мушмороци , множим се бавно !
Трябва реклама !!

Тониеми да нарисува некой лок отстрани с Рейлуейпейшън.цом със запазен шрифт както го може усмивка
Активен
pach
Сделки: (22)
Hero Member
Публикации: 7506

TT-идеалният мащаб! BGTT, БДЖ,

Профил WWW
« Отговор #1 -: 10 Декември 2008, 11:32:56 »

зь да се множим , не трябваше да се отказваме от работата с по-малките...
вижте чехчетата какво приятно макетче са си спретнали в ТТ под зоркото наблюдение на батковците .
За да разгледата снимките най-отдолу на тази страница , кликнете на първата от тях , и после само "въртете" албума...

http://www.kzmlitomerice.estranky.cz/fotoalbum/kolejiste/zestavbykolejiste

голяма усмивка голяма усмивка голяма усмивка

а ето и крайният резултат:

http://www.kzmlitomerice.estranky.cz/fotoalbum/kolejiste/kolejiste

Супер добре е направено от децата , особено озеленяването...
« Последна редакция: 10 Декември 2008, 11:36:24 от pach » Активен
XRISTO
Сделки: (18)
Hero Member
Публикации: 2363

НО - III-IV епоха,DB и DR Ловеч

Профил
« Отговор #2 -: 10 Декември 2008, 12:30:52 »

А защо така сме се курдисали, че като задам на Гугълот жп моделизъм нашият сайт излиза едва на четвърто място?Първо излиза Railwaymodeling,който за мене е баси мъртвия форум - пише се веднъж седмично в него.  ???Който търси се спира на него сигурно.
Активен
fyut
Сделки: (10)
Sr. Member
Публикации: 456

H0 III&IV Epohe DR&DB_Sofia

Профил
« Отговор #3 -: 10 Декември 2008, 13:15:53 »

намигване Напълно подкрепям становището, че ключа към популяризиране на хобито ни са малките моделисти. Казвам го от собствен опит, защото имам точно двама такива, които непрекъснато ми вадят душата за попълване на колекцията. Не става въпрос за невръстни дечица, а за възрастова група от 9 години нагоре. Пълни са с нестандартни идеи. Почти постоянни посетители са и на сбирките при Жоро, /когато се измъкнем от попечителството на майка им естествено голяма усмивка/. За нея точно това хоби е напразно пилеене на време, място и на пари. Нейното мнение естествено не се споделя от останалите членове на семейството ни.
Активен
muncho
Сделки: (8)
Hero Member
Публикации: 1214

НО - Радост за всяко око

Профил
« Отговор #4 -: 10 Декември 2008, 16:37:06 »

намигване  За нея точно това хоби е напразно пилеене на време, място и на пари. Нейното мнение естествено не се споделя от останалите членове на семейството ни.
Точно,според жена ми всички имаме нужда от преглед >тъжен голяма усмивка. Иначе като види макета -"хубаво става","това тука много изкуствено"...Ми да даа стинки -ша го прая пърфект голяма усмивка голяма усмивка

А Ицо е прав че в гуглата  сме бая надолу и излиза даже BG -макетиране и от там вече към форума...
Аз знам ,че Гуглявия  ги сортира по брой посещения.Не ми се вярва другия форум да е по посещаван от нашия ???
Активен
EMPEROR
Moderator
Сделки: (5)
Hero Member
Публикации: 1941

HO | IV,V | DB,DR,DB-AG | София

Профил
« Отговор #5 -: 10 Декември 2008, 17:00:50 »

Все пак този форум е доооооооооооста по-млад... усмивка
Активен
pach
Hero Member

Профил WWW
« Отговор #6 -: 10 Декември 2008, 17:23:36 »

И на нашата улица ще изгрее слънце - миналата година по това време (горе долу тогава открих този форум) излизаше след първите десет линка в геглето...
Ще стъпим начело , и там ще си останем ,с малки стъпки но винаги напред!
Активен
zazo
Сделки: (13)
Hero Member
Публикации: 1715

Замърсеното тяло поддържа духа неспокоен.

Профил
« Отговор #7 -: 10 Декември 2008, 17:49:59 »

Ранкинг системата на гугъл е бая сложно нещо като броя посещения няма иособено значение. От една страна е необходимо сайта да се оптимизира за търсещите машини каквато е гугъл и другото е популяризирането му чрез други сайтове. Това е съвсем накратко. А иначе аз вече свикнах, че за много неща читавите резултати в гугъл започват на втора страница, така че не е болка за умиране, който търси ще попадне тук не бойте се.
Активен
Best Ripper
Сделки: (13)
Hero Member
Публикации: 1460

TT & H0 (AC) & Spur 1 - София

Профил
« Отговор #8 -: 10 Декември 2008, 17:55:50 »

Манете тоя Дедо Гугуле... той там има свои закони... Адриане,  ти кво ще черпиш за рекламата, а? Или пак: Дайте да дадете!   намигване Ааа, ма ха...  :P 
Мунчо, тя и мойта вика, че съм за преглед, ама нал знаиш къде си я турям?  голяма усмивка Ама пък на следващото правене ще я включа в окабеляването и свръзването.. щот се води ел.техник 2-ри разряд, че ако не и трети /майтап, Уили, майтап/... Не че ще й затворя устата, ама да си поиграе с играчките на големите...  намигване
Активен
Adrian
Hero Member

Профил WWW
« Отговор #9 -: 10 Декември 2008, 18:03:51 »

Пичове алтави ... поради що аз ви говоря едно , вие - за друго ?
Така е с цялата ви постановка...всеки си плямпа за тва , дет' си го вълнува.

Говоря за елементарно популяризиране ! - например :

-на края на мейл, слагайте линк към тъдява, ако прецените ,че отсреща има афинитет.
Аз често пускам обяви за продаване на модели и винаги каня хората отсреща да посетят форума ни . При сделки в Бея също слагам линк . С чисто сърце мога да кажа ,че съм провокирал 10-15 регистрации тук.
-покрай музиката при среща с фенове или интервюта винаги вмъквам нещо за хобито , и ако 'отсреща' светнат очички - веднага навивам макарата...

Дори и да вкл.жена ви в контакта това няма да привлече свежи сили, освен ако не го заснемете и излъчите он-лайн,есте  голяма усмивка
Активен
pach
Hero Member

Профил WWW
« Отговор #10 -: 10 Декември 2008, 18:22:59 »

Ми аз днес точно това направих бря - значи съвсем правилно съм те схванал !!!
Писах кратко , хвалебствено изявление в книгата за гости на един от най - големите чешки сайт-клубове (впрочем в ТТ целувка), като си позволих в графата за роден сайт (така ми го преведе гуглето  :P)  да посоча този , нашичкият тук!!!
Та модераторите може и да отчетат някъв засилен трафик от и за чехия еевнтуално... :-[
Активен
Adrian
Hero Member

Профил WWW
« Отговор #11 -: 10 Декември 2008, 18:26:32 »

Ми аз днес точно това направих бря - значи съвсем правилно съм те схванал !!!
Писах кратко , хвалебствено изявление в книгата за гости на един от най - големите чешки сайт-клубове (впрочем в ТТ целувка), като си позволих в графата за роден сайт (така ми го преведе гуглето  :P)  да посоча този , нашичкият тук!!!
Та модераторите може и да отчетат някъв засилен трафик от и за чехия еевнтуално... :-[

именно - на български
анджък - на турски
that's right - на енглийски
ну заяц погоди - на руски
църна маца,бял котак - на сръбски

Cheers на всички , дето са ме разбрали. голяма усмивка
Активен
pach
Hero Member

Профил WWW
« Отговор #12 -: 10 Декември 2008, 18:35:08 »

Здравейте! Наздраве!
Това е тагалог , ама май не е език а нещо по друго...
или пък е филипински?

"Hello! Cheers!
Ito ay isang Filipino, ngunit May na ito ay hindi wika ngunit iba ... o ay Filipino?"

Хъм май наистина и с Филипините може да си пишем , през гугъл транслатора !!!  намигване
Ония там освен американски бази и урагани , имат ли си някво хоби , различно от филипинките!?!?!
Активен
toniemi
КЖМ - България
Сделки: (18)
Hero Member
Публикации: 2828

HO,Z Само БДЖ !!!! София

Профил WWW
« Отговор #13 -: 10 Декември 2008, 19:28:02 »

Забелязвам,че доста деца са се регистрирали във форума.Между последните регистраций има едно на 11 и едно на 12години.Свързаха се с мен по повод вагоните ми,от там разбрах за възраста им.Според мен ,те са най-добрата ни реклама.Разказвайки на съученици и приятели за хобито.Те имат много повече контакти от нас,и по-лесно се палят.
Активен
pach
Hero Member

Профил WWW
« Отговор #14 -: 11 Декември 2008, 09:47:51 »

Хей подкокороснико...Ти като си дърт , да не би да си угаснал !?
Активен
Страници: [1] 2
  Изпечатай  

Отиди на: