Главен форум | Main forum > Моята колекция | My collection

Похвали се ;)

<< < (24/189) > >>

Der Hetzer:
Ако извадиш някой Икарус може да си стиснеме ръцете, камиони имам разни, но са все 3/4 епоха... тия модерните нещо не ме радват, много космически ми се виждат някак си...

Чакам Пико да извадят СУ42 и приключвам с Полските изделия...освен някой малък апокрифен производител (а защо не и Роко) ако не извади този симпатяга, http://www.railfaneurope.net/pix/pl/diesel/SU45/green-yellow/PKP-SU45-106.jpg  напомнящ ми за една сръбска песен дето се пееше "Очи очи" (с ударение на О-то)  ;D :

Иначе 120-ката не знам колко конски сили е, но безпроблемно изтегли 3 четворни двуетажни секции + 4 двойни такива което се равнява на 20 вагона, имайки предвид че в тази импровизирана композиция се съдържаха общо 13 талиги тип "Гьорлиц-3" триосни, което допълнително трябваше да го затруднява в кривите, но не - дори не го чух да се задъхва и да "пуфти" от умора като онези дигитални чудеса на последната сбирка  ;D
Като детайлност и изпълнение е абсолютен хит, дърпа здраво, а моторчето мърка като котенце, така че ако обичате дългите композиции - това е вашия Локомотив, каталога на Роко го знаете, има го и в други цветове, а Жоро всички го познавате...Когато изгърбя родния букмейкър съм се зарекъл да си взема поне още 2-3 такива  8)

Der Hetzer:

--- Цитат на: kbeykov link=topic=107.msg4162#msg4162 date=1209234122 ---
--- Цитат на: br118dosto link=topic=107.msg4156#msg4156 date=1209224660 ---Необяснимо защо, но друга слабост са ми автобусите (е, не чак толкова колкото влаковете) и по специално и особено съчленените Икаруси, а покрай тях и другите тем подобни.
Хубавото в случая е че на тях мога да им се отдам като взаимно допълващо се с влаковете хоби, толкова съм събрал вече че даже се плаша какъв трябва да е размера на бъдещия ми макет и съответния пътникопоток...
Днес беше напрегнат ден, работа, сбирка едно друго, та нямаше кога да Ви се похваля с новата ми Сетра (разбира се в мащаб 1:87)

(Image removed from quote.)   8)

--- Край на цитат ---

Можеш ли да публикуваш още снимки?

--- Край на цитат ---

Айде едно изключение, с условието да не ядосваме модераторите/администраторите и да запазиме форума да си е за влакове (въпреки че и това е част от хобито)...

CaLLlo:
Доста народ ще прекараш с тия рейсове ... ;D ;D ;D

Maktub:
Това е новата придобивка на наши съфорумец Стефан. За съжаление не си спомням ника му. Направих за него снимките на последната ни среща. Да му е честит елктровозът  :)

NoHaB:

--- Цитат на: Жоро link=topic=107.msg4136#msg4136 date=1209156899 ---Да ви се похваля с най-новата си придобивка.
(Image removed from quote.)
Само ще ви споделя, че я чаках да излезе отново от 1999г насам. Тогава Roco за последно я предлагаше и аз я изпуснах. Мисля, чакането си заслужава. В тази връзка ще цитирам, какво каза Ясен днес : "...това е нашето хоби, 4акаш!"

--- Край на цитат ---

Страхотен вагон... :o :o :o

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия