Главен форум | Main forum > Моята колекция | My collection
Похвали се ;)
Adrian:
макета, макета прави и го пусни да бяга там , тоз красавец , преди Тони да го е харесал за изходен материал ...
staff123:
Аааа не, не си го давам!!!
Ще си го сложа под възглавницата, че да не го намери...
;D ;D ;D
XRISTO:
Не съм го показвал,от лятото ми е , а сега ще го дигитализирам и сварих да го снимам.Спас ми помогна да го купя от ибея,пак да му благодаря,изключително свестен пич.Много плавно работи локомотивчето,тежко за размера си.Страхотни ходови и теглителни качества вади.Долната част(там,докъдето е тъмнокафявата боя) е метален даже.Много му се кефя,защото мяза на KOF-че,много му е качествена боята и ефектна окраската.Като се движи се чува едно тежко придрънкване по релсите,сякаш се движи истински локомотив.Използвам момента да ви попитам какъв е или просто е нещо като 80-ката от пиковския стартов сет?
pach:
Честито!!!Явно много му се кефиш... ;D ;D ;D
Не знам какъв е , но искам да вметна , че точно това имам в предвид - те така се представя модел в тази тема .
От къде , ходови качества , описание въпреки снимката , първи впечатления , снимката си е твоя не от някой сайт...
...пък някой хора се засягат - явно не ме разбират правилно!
Хвалете се веее!!!Но нека де си е хубаво , като на Христо!!!
Истинската хвалба , не предизвиква завист а само умиление и съпричасност!!!
;D ;D ;D
martzaro:
Ето и една от моите композициики завършена....макетчето още е в проект на кота-0
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия