Главен форум | Main forum > Моята колекция | My collection

Похвали се ;)

<< < (88/189) > >>

Der Hetzer:

--- Цитат на: XRISTO link=topic=107.msg10830#msg10830 date=1223394214 ---Използвам момента да ви попитам какъв е или просто е нещо като 80-ката от пиковския стартов сет?

--- Край на цитат ---

Това е Y8000 или може би Y8400 на SNCF
Има такъв истински, виж на твоя какво пише отстрани, понеже на снимката надписите не се виждат.
Коя е фирмата произвотител?

XRISTO:
На корпуса не пише нищо друго освен отгоре с малки букви 23t,под него с големи 35t и на табелата се чете едно MOYSE , каквото и да значи това.Иначе локчето е на "Роко",сет с 3 товални вагона и захранване,1 кръг релси . ???

Сaprycorn:
Извинявай, 4е това ,което пиШа няма да ти хареса; но композицията ти НЕ Е ЗАВЪРШЕНА. Тук се виждат вагони от три различни композиции-
1. реко вагон с багажно отделение ( характерен само за пътниШки влакове)
2. Y-вагони DR за бързи влакове
3. CSD- спални вагони
Красотата на една пътническа композиция е в това, всички вагони да са от един тип, от една администрация и от всички видове и класи, т.е. багажен, 1ва класа, 1/2ра класа, няколко 2ра класа, ресторант, куШет, спален...
Отново поднасям извинение за критиката. Желая ти успех

Adrian:
Ремонтните влакове са ми голяма слабост !  >>

Фирмицата Liliput се е постарала да ми угоди !

Онзи ден бях свидетел на итересна операция - срещу Румънското посолство изтапаниха един огромен кран , спряха трамваите , дойде един не-знам-колко-осен влекач с жп-пласер отгоре >> качиха го на трамвайните релси - беше грандиозна операция !! - откачаха жици , спряха и движението ...

pach:
И на мен са ми слабост тия влакове ...  ама за сега си нямам нищо от тех  ;) Това сивото "паве" товар ли е , що ли???
А като си гледал грандиозната операция - снимки сети ли се да направиш?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия