Аз си имам вагони за него - ето тези:(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)Даже съм им купил същите колела със спици (оригинално не са с такива), които обаче отлежават от 2 месеца при Жоро.Иначе в сет-а са митропите, влака реално е епоха 2а, тогава, когато K.P.E.V. вече е P.St.E.V.,но лока предвид, че му няма само пруския орел, си минава спокойно за K.P.E.V.(та за орела - носят се слухове за някакви такива орели на фотоец и някакви пичове от форума, дето ги правели )Локомотиви като G8.2, P39, T20 са произведени след 1920г., т.е. не ми се вписват в концепцията (както и вагоните от сет-а)Останаха ми Т3, G8.1, S6.От Т9.3 се отказах, Флайшманския нещо не ме впечатли...T8 на Брава вече го резервирах през един немски онлайн магазин, цената мисля, че е добра - 208.00 €А Жоро така и не се обади да даде неговата...
Би ли разказал нещо повече за P.St.Е.V.?
Този рядък вагон влезе в състава на Eurocity SBB :(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)в тази галерия съм сложил още някои интересни вагони от SBB както и влакове , някои от тях са в програмата ми за набавяне