Мдам, ама който купува нови неща.А който ги взема от ибея вехти...откъде да им знам номера?!Повечето ми придобивки са на по 10-тина годинки и ги няма по каталозите отдавна. 
Хмммм... винаги можеш в Гугъл да напишеш производителя и административният номер на вагона и все ще излезне нещо...
Подкрепям напълно и добавям още нещо - място и цена на придобиване - така всички ще добиват реална представа за цените на модели (било то нови или не) и ще са по улеснени в избора си да "не се прекарат" с по-високи цени от тези които биха дали.

На мен лично ми харесва идеята, но пък еBay примерно не е представителна извадка тъй като една и съща стока може един ден да падне на 5е, другия на 50е... а това би породило завист според мен...
Колкото до по-горното вагонче от магазина струва 50+е... аз успях да го взема НОВ (неупотребяван) за 35-6е заедно с доставката по спомен.
Между другото съм впечатлен, че BRAWA са направили тънките дръжчици метални! Това ми е първият вагон на тази фирма с метални дръжчици. Иначе ме е страх да вадя някои други от кутийките... Ако ми остане мъъъъъъничко свободно време, ще му направя едно кратко ревю...