Ако извадиш някой Икарус може да си стиснеме ръцете, камиони имам разни, но са все 3/4 епоха... тия модерните нещо не ме радват, много космически ми се виждат някак си...
Чакам Пико да извадят СУ42 и приключвам с Полските изделия...освен някой малък апокрифен производител (а защо не и Роко) ако не извади този симпатяга,
http://www.railfaneurope.net/pix/pl/diesel/SU45/green-yellow/PKP-SU45-106.jpg напомнящ ми за една сръбска песен дето се пееше "Очи очи" (с ударение на О-то)

:
Иначе 120-ката не знам колко конски сили е, но безпроблемно изтегли 3 четворни двуетажни секции + 4 двойни такива което се равнява на 20 вагона, имайки предвид че в тази импровизирана композиция се съдържаха общо 13 талиги тип "Гьорлиц-3" триосни, което допълнително трябваше да го затруднява в кривите, но не - дори не го чух да се задъхва и да "пуфти" от умора като онези дигитални чудеса на последната сбирка

Като детайлност и изпълнение е абсолютен хит, дърпа здраво, а моторчето мърка като котенце, така че ако обичате дългите композиции - това е вашия Локомотив, каталога на Роко го знаете, има го и в други цветове, а Жоро всички го познавате...Когато изгърбя родния букмейкър съм се зарекъл да си взема поне още 2-3 такива