Електроника и Електротехника | Electronics and Electrical Engineering > Аналогово управление | Analog Control
Разделяне на участъци
toniemi:
--- Цитат на: pavel75 link=topic=108.msg439#msg439 date=1196678232 ---Не съм сигурен, че ще работи ако се подаде от двата трансформатора различен поляритет на общата клема (ливата).
--- Край на цитат ---
Пробвайте,ще стане.
schatsi:
Здравейте,
както виждам всички тук сте доста напред с материала а аз тепърва започвам моя макет.В раздела" Представете се :)" споменах ,че ще е голям (около 7-8 кв.м) исъответно ще е разделен на доста участъци . Та направо : мисля за захранване да използвам "захранване на компютър" ,тъй като при него има доста изводи с различно напрежение , което ще ми е нужно за различните участъци, а и е доста мощно . какво мислите?
Tomislav.Popov:
--- Цитат на: eurostar link=topic=108.msg432#msg432 date=1196614290 ---Искам да попитам дали това е правилната схема за разделяне на трасето на участъци:
(Image removed from quote.)
Не съм я пробвал още и не знам дали работи и дали ще могат два различни влака, управлявани от два различни трансформатора (аналог), да се движат в една или различни посоки в разделените с изолатори секции само на едната релса!? Към непрекъснатата релса смятам да включа и трети трансформатор (DC) за постоянно осветление на вагоните, за което говорихме в предишната тема.
--- Край на цитат ---
При тази схема има проблем при преминаване на локомотива през изолатора. Токоснемането е на повече от един чифт колела и в момента на прехода двата трафа се свързват накъсо. При бързо движение се получава само премигване в захранването, но ако локомотивът заседне там, ще избият защитите на трансформаторите. Мисля, че при обратен поляритет на двата трансформатора, ефектът с късото е гарантиран
TheJackal:
Преди имаше едни релси къси - прави едната релса беше цяла, а другата прекъсната по средата ана смата релса имаше един квадрат метален с занак Х отгоре, вътре имаше менбрана - принципа на електромагнита, запознатоте ще кажат как и е названието ползвах ги за ТТ. В книжката на Юри Ботев е описано как става има и схема. ;)
NoHaB:
Виж сега...
При наличие че имаш 2 трафа и искаш да захранваш целия макет със тях разделяш и двете релси със изолатор и свързваш всичко по отделно посредством ключове...
Пример :Натискаш копчето което свързва линията със единия от двата трафа и тя вече е във верига с него демек каро завъртиш трафа влака тръгва и ако свържеш семафора паралелно на копчето ще можеш да управляваш и чрез него...
Мариан
П.С. Ако нещо не разбра питай...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия