Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling

Някой от немскоговорящите да каже кво става?

<< < (5/6) > >>

pach:
Не помня , но мисля че в каталога е показано модела за който са , местата накоито се слагат , и вида на продукта - тоест всичко необходимо за даден вагон.
Впрочем , добре че е източно германец та има същото и в ТТ , както и някой "чудесийки" на фотоеца , като цените му са май в рамките на 5-10 евро (но сигур без пощата  ;)) така че действай.
Аз лично това ще ми е последният дерт , дет се казва , но знам един колега дето си поръча от него... ;)
 ;D ;D ;D

XRISTO:
Тази цена 5-10 евро за вагон ли е?На мене ми трябват за товарни, между другото и ако цената е такава, то по-добре да купувам нови вагони, нали са по 15-тина евро. ::)

pach:
На комплект - все пак разгледай каталога и прайс - листата де (не е нужно да знаеш език) , или да отида и да ти купя направо... :-\
 :)

XRISTO:
Гледам, ама нищо не разбирам.Вкарвам в транслатора-още по-голяма боза ми стана в главата.Комплект ще рече, комплект лепенки за нагон.За 15 евро за колко вагона има комплекти?  ::)Накрая и пари ще ти преведа, защото едва ли ще се оправя сам... :P

pach:

--- Цитат на: pach link=topic=1083.msg15176#msg15176 date=1229423053 ---
Аз лично това ще ми е последният дерт , дет се казва , но знам един колега дето си поръча от него... ;)

--- Край на цитат ---

::) лелееее докараме да се самоцитирам... ;D
Не поръчвам от там...сори!!!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия