Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
Prognosis H0 model railroad - "The town from the dining room"
prognosis:
Опитвам се да картини, но стаята ми е много беден и няма да правя така резолюция оставя много лоша нощ. Уверявам ви, но това е чудесно и луд. Дори жена ми започна да dioarma погледнете с други очи, когато свърши осветление ...
03 septembrie 2008
Ние изново осветление платформа, като се използват всички SMD светодиоди жълто inseriate с rezistor 150 Ом и хранени на 5 волта. Бележки на пластмасови от различни домове, направиха банка за платформа. Jardinierele граници са комплект принадлежности за платформа. Че за да остане в тонус сграда.
Gervasii:
--- Цитат на: pach link=topic=1087.msg15005#msg15005 date=1229327695 ---Баровчета , имаме почти година време , да се организираме и да идем на комшийската изложба - ей го де е Брашов!? ;)
Сигурен съм ,че пътуването и посещението на изложбата ще е само с положителни емоций...
Може пък това да е втората организирана тематична екскурзия на клуба , след тази до музея ни в Русе. ;)
;D ;D ;D
--- Край на цитат ---
а може и да е излет на 2-3 дена до Русе и наоколо ;) ;) ;)
EMPEROR:
Това с организираното посещение на комшийската изложба си е една добра идея :)
prognosis really nicely done layout! Congratulations!
pach:
Бе той Брашов май е по към Унгария , та малко трудно от Русе да се вдигнем и до Брашов , но важното е идеята!
...ииии реализацията де... ;D ;D ;D
Gervasii:
ще наемем хиликоптер от Русе ;)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия