Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

Prognosis H0 model railroad - "The town from the dining room"

<< < (20/125) > >>

prognosis:
diorama - 31 august 2008

Profitand de plecarea in acest ultim weekend al verii, primaria orasului Blumenberg a decis instalarea iluminatului public pe toate strazile orasului. Tot in aceste zile s-a montat si o cabina telefonica iluminata in centrul orasului, in fata garii si langa viitoarea scoala.

Освен работниците от пътища в сътрудничество с местната полиция са поставени пътни знаци, необходими за гладкото функциониране на трафика в града на цветя. Опасните завои около моста също бяха посочени от знаците правилно ...

Evolutia dioramei in imagini!

prognosis:

Готов! Това беше решено! Градът излиза във всекидневната стая в света. Диорама на сабите ще бъде дадена на публиката в изложбата на железопътните Моделиране в Брашов, второто издание на което ще се проведе между 28.11.2008 - 01.12.2008 официалното откриване - Smabata 29.11.2009.
Място на провеждане Редута културен център, зала ARCADA (точно като миналата година).

prognosis:

1-ви септември 2008 година

С няколко sparkles и leduri smd Направих лампи дойдат до някои къщи, които бяха оборудвани с лампи за екстериор декор.

Също така днес сме направени от baghete на frigarui клечка за зъби и няколко телеграф полюси, които ще доведат власт в планините и хълмовете диорама. Досега само Рейнджър кабината са били засадени телеграфни стълбове, които ще проводници за осъществяване на електроенергия и телефон. Вероятно утре confectiona по маршрут до вятърна мелница.

Еволюция диорама в снимки

prognosis:

град в хола - 02 септември

Вчера ние намерихме начин за теб и да се придържаме към проводника smd диоди. След първите резултати насърчавани, аз започнах да правя всичко lampioanele от функционални кутии. Така получените functionale лампи страноприемница и хотел. Гостите на хотела, аз светлини, монтирани на двата входа. И на предните, но и на гърба, прикрепена към стената под завивките. Всички хотели са монтирани лампа и при сенници тераса, така че хората, които спрем тук една бира за включване може да види какво става под носа ...

Михаела прозорец гаража бе планирано да се появи светлина в гаража и днес е получена. Тук, през задната врата и бе осветена него. Не много ясна картина, но могат да видят светлината в гаража.

Друго поле, имаш някои странични стени, лампи, осветителни тела в стените, и тя е получила светлина на цялата тази вход на базата SMD светодиоди. Той ми отне цял ден, за да лампа и монтиране на диорама. Scrupulously.

mai multe imagini si detalii

pach:
Баровчета , имаме почти година време , да се организираме и да идем на комшийската изложба - ей го де е Брашов!? ;)
Сигурен съм ,че пътуването и посещението на изложбата ще е само с положителни емоций...
Може пък това да е втората организирана тематична екскурзия на клуба , след тази до музея ни в Русе. ;)
 ;D ;D ;D

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия