Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
Prognosis H0 model railroad - "The town from the dining room"
prognosis:
Възможно е да продължи без спиране трансмисии с подбора на филмите еволюцията диорама на Tacloban. Надявам се да го харесате.
На същия линк, ще се опита да влезете в дневния ред един час да се предават най-новите творби в диорама.
prognosis:
29-ти септември 2008 година
Аз съм мощност в този късен час (22,30), за да пиша прекалено много. Аз много цветя, засадени с Windows, ние имам храсти, пътните знаци, съм Morarului количка. Аз ремонтирани и обновени един инвалид на автобуса, които направих шаси, колелата на камион, прозорци и omuleti и по този начин първия автобус пристигна в ЖП гара Blumenberg накрая. Уеб камерата работи. В останалите образи, които да говорят за себе си.
prognosis:
Вчера и днес аз, посветен козметични растителност в района Изток. Buretelui използване на тоалетната, аз catva ноември дървета.
Също днес, ще се опита да постигне дърветата са сухи.
Аз поне cosmetizat източната част на диорама. Ще започна с изграждането на stane за 6 mioare моя. Аз бях полюсите, клечка за зъби кръгла летва оградата и имаме направени от слама, за да зрели. Водни гъби, използвани за зеленина Hoch са засадени храсти много в тази област. За да вмъкнете tufisurile сме искали да balastare смеси.
Утре ще растения дървета, е резултат от работата днес. Надявам се да правя добре. Онези, направени това лято изглежда страхотно. Надявам се да приключи до Брашов. Знам, че други хора направят диорама в три дни и аз оценявам това, но аз съм единствен и не е здравословно да не се постигне такава производителност, които са особено трудни разстроен. Моят опит да се създаде клуб по ialomitean оказа провал. С две трима членове, какво можем да ги събера, освен мен са пусти първата тегло. Това е трудно. Не мога Run единствен да направят такъв акт. Вероятен остане само моделер, заложени в Яломица. Големите тъга! И самотата!
Успех!
prognosis:
диорама - 02 октомври
Ние, засадени дървета, направени вчера. Честно казано аз не наистина харесвам, но и други възможности не са и искам да завърша на Изложбата в Брашов. Не отивай последната. Pesemne умора .... Останалите сме засадени храсти, цветя, две leafless дървета (нещо старо), някои приятни неща, малките традиционни, така че да има повече. Аз ще се опитам всеки ден да оставя някои храсти, някои растения, така че растителността за запълване на свободните зони и да даде реалистична аспект. Stana е придобило чрез Mioara изглежда по-реалистично е да се изгради малък подслон за овчари. Така направи ...
Направихме филма, които могат да се видят тези дни тук
prognosis:
Днес премина през голяма емоция. Те дойдоха в sfrasit на Antena 1 и диорама и Заснето интервю. Два часа и те Заснет много. Аз не знам кога шоуто ще бъдат излъчени, защото те имат много работа по сглобяването, но аз ще обявя, преди да влезе в пощата. Продължаваме да поддържаме връзка. Диорама на сабите ще бъде символ ...
Аз ще обявя веднага, след като антена ще знаят коя дата и какво шоуто ще бъде телевизионното интервю, но ние Ви видим какво сме изградени днес ...
Да не забравяме, че ми остава в рекламата. Благодаря на тези, които са го! Още не мога да го кажа! Някой там горе, вижда я!
5 octombrie 2008
Днес е работил върху нещо приятно малките неща. " Използването на фурнир от махагон, аз го тоалетна дом за фрезоване и moraritza. Бях вдъхновен от модела, лансирани от г-н Рали. Работно време 1 час. Струва ... H0 (горната половина). Аз бях направил нещо откраднато за mioare и храсти, засадени във фонов режим и начина, по гърба, което води до вятърна мелница. Ние имаме "павиран" пътя на материала и стрелям много пъти в канавката харесва начина, по който често carutele с чували с брашно и граници. За съжаление, снимките не са толкова ясни достатъчно, за да видите следи от вагонни колела. Това е всичко!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия