Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
Prognosis H0 model railroad - "The town from the dining room"
prognosis:
Върнах се диорама на едната страна да се възстанови схеми и cablajele работил емпирично. Следва да се отбележи, че тези схеми са работили в продължение на години, спорадично, в зависимост от това как съм имал части и материали, в зависимост от финансовите средства и в зависимост от позиционирането части. Работил съм толкова грозен, със самозалепващи се, защото беше много трудно да се остане в рамките на диорама, без въздух в странно положение. Сега той е готов за пускане repererelor може да се проследи вериги и постоянни позиции прежди. Да се фиксират кабели Използвах bridele че затваря устата на торбичка с хляб. Има гъвкава, без цена и лесно да се справя oridecateori искате да добавите нов кабел. Те са уловени с диорама на фиксирани линии цели. Трябва да се отделят два модула, така че могат да пренасят на изложбата. Inial Аз не мисля, че ще се мести, обаче, диорама е изградена върху две маси комплект с винтове между тях. Аз sectioned аварии в края.
Sanatate maxima!
prognosis:
Днес петък 10 октомври, в 11:00 часа Antena 1 Мечове ще се движат по местно честота интервю с мен, "Град на живот", които последваха гражданин, за да ми съобщят график. Понеделник, ще получат DVD проблем и аз ще публикуваме на mogulus в chanalul "Blumenberg"
.... Радвам се
prognosis:
11-ти октомври 2008
Големите окабеляване през октомври 2008 г. е наближава своя край. Надявам се, че в неделя мога да се върна отново да стъпи на крака диорама и стартирате за първи път на влака спонсор, защото диорама на Мечът е официален спонсор на EXPO Брашов. Тук можете да видите, че влакът дарени от спонсор и еволюцията работи по кабелната диорама ... 11 octombrie 2008
prognosis:
16-ти октомври, 2008
Най-накрая успели да проследят връзките в областта на транзита между двете таблици. Следвайте своите козметични и производството на малки мостове.
Направих малък филм за спонсор на вагони, след добавянето на колата, тъй като попада pasionatilor на влак кола.
prognosis:
След определянето bridelor за правилното позициониране на ястия диорама, имаме "павиран" на "вградени" в предната част на уеднаквяването на високо жп. Използвах четката и с темпера aracet за боя на стената камъни на ръка. Накрая captusit случайни система в някои райони с тревна и бръшлян различни първия слой. След изсушаване ще се върне с друг слой от тревни и бръшлян друг цвят. Сега изравняване изглежда по-реалистично. Следвайте леко картечар от камъни използвайки цветни моливи.
В областта бариера, сензор на този тип Рийд, генератор сега тонус направено с IC 555 и Clarion покана за шофьори, когато приближава влак бариера. "Никога не LL поставени такива събрание и в други части на диорама.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия