Започнах голяма операция да се опрости автоматично блокиране на поръчката. Автоматизация на работата досега е направено в стъпки, в зависимост от финансовите и здравните бях на кормуване командния модул. Основната идея беше, когато ние започнахме изграждането на диорама, но тяхното изпълнение бе направено в стъпки, както еволюцията работи. Затова, автоматизация е работил по парчета, всяко събрание, имащи роля в цялостното влезете и се поемат от огъня и останалата част на блока.
До бариерата направи така локомотиви да действа стабилен сигнал, че в Clarion влак, който предупреждава влак край бариерата. Събрание, което правим прости, с IC 555 и реле време действа в две стъпки на звук и дължина. Ще направим филм, в който можете да чуете звук, произведен от Народното събрание. Лектор ще бъде разположен в кантона следващата бариера.
За транзитни линии в таблицата диорама на другата маса, за да покрие дял между отделните хранения, аз направих Forex с дебелина 4 мм, A podet за всяка линия. Те са разглобяеми и извлечена с междинна линия, която свързва между физиката и електрически линии.

Започнах създаването на сценарии за използване на omuletii, които бяха събрани в доверителната сметка. Аз не съм много символи, които стои заедно, за да пуснат на пейката. Май daugat нещо, което растителността в някои места и ние добавя някои pomisori на гъба.

Диорама на флота е получила няколко нови коли, които ще дават бележка на реализъм градски пейзаж ... до степен, че те могат. С нетърпение очаквам входящи училище автобуса и се надявам да се съберат средства за закупуване на набор от символи
"profesor cu elevi" да се тури в двора и около училището Blumenberg.