Автор Тема: Prognosis H0 model railroad - "The town from the dining room"  (Прочетена 270835 пъти)

prognosis

• Гост
  • Trade Count: (0)
Re: Layout from Slobozia - "The town from the dining room"
« Отговор #120 -: 15 Декември 2008, 11:00:57 »

Върнах се диорама на едната страна да се възстанови схеми и cablajele работил емпирично. Следва да се отбележи, че тези схеми са работили в продължение на години, спорадично, в зависимост от това как съм имал части и материали, в зависимост от финансовите средства и в зависимост от позиционирането части. Работил съм толкова грозен, със самозалепващи се, защото беше много трудно да се остане в рамките на диорама, без въздух в странно положение. Сега той е готов за пускане repererelor може да се проследи вериги и постоянни позиции прежди. Да се фиксират кабели Използвах bridele че затваря устата на торбичка с хляб. Има гъвкава, без цена и лесно да се справя oridecateori искате да добавите нов кабел. Те са уловени с диорама на фиксирани линии цели. Трябва да се отделят два модула, така че могат да пренасят на изложбата. Inial Аз не мисля, че ще се мести, обаче, диорама е изградена върху две маси комплект с винтове между тях. Аз sectioned аварии в края.

Sanatate maxima!

prognosis

• Гост
« Отговор #121 -: 15 Декември 2008, 11:02:38 »

Днес петък 10 октомври, в 11:00 часа Antena 1 Мечове ще се движат по местно честота интервю с мен, "Град на живот", които последваха гражданин, за да ми съобщят график. Понеделник, ще получат DVD проблем и аз ще публикуваме на mogulus в chanalul "Blumenberg"

.... Радвам се

prognosis

• Гост
« Отговор #122 -: 15 Декември 2008, 11:04:21 »

11-ти октомври 2008

Големите окабеляване през октомври 2008 г. е наближава своя край. Надявам се, че в неделя мога да се върна отново да стъпи на крака диорама и стартирате за първи път на влака спонсор, защото диорама на Мечът е официален спонсор на EXPO Брашов. Тук можете да видите, че влакът дарени от спонсор и еволюцията работи по кабелната диорама ... 11 octombrie 2008

prognosis

• Гост
« Отговор #123 -: 15 Декември 2008, 11:05:19 »

16-ти октомври, 2008

Най-накрая успели да проследят връзките в областта на транзита между двете таблици. Следвайте своите козметични и производството на малки мостове.

Направих малък филм за спонсор на вагони, след добавянето на колата, тъй като попада pasionatilor на влак кола.

prognosis

• Гост
« Отговор #124 -: 15 Декември 2008, 11:06:13 »

След определянето bridelor за правилното позициониране на ястия диорама, имаме "павиран" на "вградени" в предната част на уеднаквяването на високо жп. Използвах четката и с темпера aracet за боя на стената камъни на ръка. Накрая captusit случайни система в някои райони с тревна и бръшлян различни първия слой. След изсушаване ще се върне с друг слой от тревни и бръшлян друг цвят. Сега изравняване изглежда по-реалистично. Следвайте леко картечар от камъни използвайки цветни моливи.
В областта бариера, сензор на този тип Рийд, генератор сега тонус направено с IC 555 и Clarion покана за шофьори, когато приближава влак бариера. "Никога не LL поставени такива събрание и в други части на диорама.

prognosis

• Гост
« Отговор #125 -: 15 Декември 2008, 11:11:49 »

Започнах голяма операция да се опрости автоматично блокиране на поръчката. Автоматизация на работата досега е направено в стъпки, в зависимост от финансовите и здравните бях на кормуване командния модул. Основната идея беше, когато ние започнахме изграждането на диорама, но тяхното изпълнение бе направено в стъпки, както еволюцията работи. Затова, автоматизация е работил по парчета, всяко събрание, имащи роля в цялостното влезете и се поемат от огъня и останалата част на блока.

До бариерата направи така локомотиви да действа стабилен сигнал, че в Clarion влак, който предупреждава влак край бариерата. Събрание, което правим прости, с IC 555 и реле време действа в две стъпки на звук и дължина. Ще направим филм, в който можете да чуете звук, произведен от Народното събрание. Лектор ще бъде разположен в кантона следващата бариера.

За транзитни линии в таблицата диорама на другата маса, за да покрие дял между отделните хранения, аз направих Forex с дебелина 4 мм, A podet за всяка линия. Те са разглобяеми и извлечена с междинна линия, която свързва между физиката и електрически линии.

Започнах създаването на сценарии за използване на omuletii, които бяха събрани в доверителната сметка. Аз не съм много символи, които стои заедно, за да пуснат на пейката. Май daugat нещо, което растителността в някои места и ние добавя някои pomisori на гъба.

Диорама на флота е получила няколко нови коли, които ще дават бележка на реализъм градски пейзаж ... до степен, че те могат. С нетърпение очаквам входящи училище автобуса и се надявам да се съберат средства за закупуване на набор от символи "profesor cu elevi"   
да се тури в двора и около училището Blumenberg.

prognosis

• Гост
« Отговор #126 -: 15 Декември 2008, 11:12:55 »

23-ти Октомври 2008

Снощи най-накрая завърши първият блок автоматична централната точка от външната страна на диорама. 5-отделно събрание, което прави този сегмент са оптимизирани и обновени и после се сляха на един карта. Много по-добри тази нова карта, са опциите, които имаме развита и имаме изпълнени, за да се издаде по-разнообразна работа на диорама. Но какво прави ново събрание, след което ще бъде в състояние да го цени. Ще последва и нов лицето на арматурното табло, с много светлинни контрол ...

prognosis

• Гост
« Отговор #127 -: 15 Декември 2008, 11:15:19 »
Снощи, благодарение на Джонатан's, колегата ми страст на Wanaka, имах в ръка и готов за монтаж в новото събрание се обработват от желанието ми към нея. Подобряване направени от Разван е, че системата работи сега с temporizare базирани IC 555. Прилагането на тази схема по автоматизация диорама носи нови възможности в обращение като истински влак. В този момент, ние изпълнени през съединение и ефекта произвежда неподвижен за известно време, влак garate в квартала, преди един от тях да напуснат. Тук е малък филм, направени в бързия тест и подробности за новата диорама Nwe притурка на моя оформление

prognosis

• Гост
« Отговор #128 -: 15 Декември 2008, 11:16:14 »

28-ми октомври 2008 г

Аз успях да Накрая нов панел на арматурното табло ... Сега leduri bicolore сигнализация на оператора всичко, което се случва на диорама. Трафик светлини, позиция влакове в тунела, включете и др. Също така съм готова последното събрание и на системата за сигурност. Тази система не позволява niunui влак, идващи към гарата, за да влезе Ако двете линии са заети. Всеки влак, който се появява за по-нататъшно укрепване на неочаквани станция спре, докато една от линиите са освободени, независимо от това къде те обучават и след това вземат разбира се. Acelassi система сме изпълнени път надолу. Той работи за основния сезиране на този влак и издаване на блокиране на безопасност между всеки два часа влаковете са в работата. Тези събрание, предназначени да защитят trenuletele на възможните човешки грешки по пътя към създаването на изпълнение или борави свободно с определен влак инцидент.

prognosis

• Гост
« Отговор #129 -: 15 Декември 2008, 11:17:14 »

От прозрачен плексиглас, An LED и разпятие в свет манастир Cozia, ние създадохме триптих светлина за моята диорама! Тринити е мястото, на входа на паркинг манастир. Подкрепа и покрива са изработени от Тринити клечка за зъби и парчета дърво от linguritele на сладолед. LED на хранене, са до 12 в rezistor 1200 ома. Аз бях направил няколко дървета. Утре, след сушене, ще бъдат засадени на диорама.

prognosis

• Гост
« Отговор #130 -: 15 Декември 2008, 11:18:34 »

01 ноември, 2008

Ноември започна с новини за диорама. Първо, миналата вечер, Джонатан успя да завърши инсталацията на втория автоматизация, по-конкретно засегнатите блок на заповедта за горния раздел. Надявам се днес да успеем го приложат и да го тури в офиса. Миниатюри са дълго време са работили и монтирани върху диорама. Повече подробности страница 1 nov2008

prognosis

• Гост
« Отговор #131 -: 15 Декември 2008, 11:41:57 »
Накрая, този филм могат да се обработват по Интернет, след интервюто за Antena показани 1.

Vizionare placuta!

prognosis

• Гост
« Отговор #132 -: 15 Декември 2008, 11:52:51 »
04 noiembrie 2008

Днес Направих няколко buretelui дървета като. В първата фаза са сухи. Ще продължи със засаждане на храсти и растителност в челен, между редовете, а по предната tronsonului. Много от растенията в района на моста, и хълмиста страна градина с цветя (за слава). Подробности и снимкиплюс    
филм с нови автоматизация на диорама
.    Филмът няма коментар.

prognosis

• Гост
« Отговор #133 -: 15 Декември 2008, 11:54:31 »
09 noiembrie 2008

Развитие на 9-ти ноември 2008 г, без много думи. COPEC няколко от моите собствени, символи, сценарии, но приятни малки неща, които правят сол и пипер диорама ... Лас образи, които да говорим, най-вече, тъй като това е последната ми пост преди изложбата. Можете да се върнете да публикувате снимките направени там и после ... готов! Аз нямам никакво право да работят на диорама или да се правят снимки, страници NET постове по форуми и др. Аз се оттегли от обществения живот. Светът модел железопътната ще бъде по-добро място без мен. Аз няма да изтрия сайта TRENULETE.INFO, аз ще оставя, преди договорът изтича. Искам да кажа, когато останките на публичност (тъй като изплащането им автоматично реклама) може да traisca Е, как е живота. Ако тя се затваря от само себе си ... здраве. Не мога да! Успех на всички, ще се видим в Брашов! Кой се нуждае от мен, можете да се свържете страница съвети!

prognosis

• Гост
« Отговор #134 -: 15 Декември 2008, 11:55:36 »
10 noiembrie 2008

Последният вариант с 4 работниците и sapatura така книгата, как да ни правят, е готов и монтиран върху диорама ... Чакащи фигурки награда от галерията, не повече, отколкото аз правя това, което се фокусира върху разделянето последния зърно растителност. Чудя се къде да ги тури?
И ако до сега, аз честно нямаме време да си играе с мен trenuletele, точно сега, когато диорама е приключил и мога да играя с тях свободно, ние не искам да правя. Като че ли липсва работа ... Дланите горят аз да направя нещо. В invart 10 пъти на ден в диорама и тогава да направите ръчно маневри. В "Аз специализирам в" движение "... Но след няколко обиколки, след което върна преди и след съединителя промени вагони между тях, след като всички Пусни локомотиви, че те са ... Какво мога да направя? Нищо?? Hmmm! Мозъкът ми obstinately отказват да влязат в менопауза! Мисля, че е прав LupulAlb. Дружеството ЗАК без работа само за 2 дни и вече умирам от скука .... Достигнали местоназначението, ти осъзнаваш, че "единственият начин е интересно"