Днес премина през голяма емоция. Те дойдоха в sfrasit на Antena 1 и диорама и Заснето интервю. Два часа и те Заснет много. Аз не знам кога шоуто ще бъдат излъчени, защото те имат много работа по сглобяването, но аз ще обявя, преди да влезе в пощата. Продължаваме да поддържаме връзка. Диорама на сабите ще бъде символ ...
Аз ще обявя веднага, след като антена ще знаят коя дата и какво шоуто ще бъде телевизионното интервю, но ние Ви видим какво сме изградени днес ...
Да не забравяме, че ми остава в рекламата. Благодаря на тези, които са го! Още не мога да го кажа! Някой там горе, вижда я!
5 octombrie 2008 Днес е работил върху нещо приятно малките неща. " Използването на фурнир от махагон, аз го тоалетна дом за фрезоване и moraritza. Бях вдъхновен от модела, лансирани от г-н Рали. Работно време 1 час. Струва ... H0 (горната половина). Аз бях направил нещо откраднато за mioare и храсти, засадени във фонов режим и начина, по гърба, което води до вятърна мелница. Ние имаме "павиран" пътя на материала и стрелям много пъти в канавката харесва начина, по който често carutele с чували с брашно и граници. За съжаление, снимките не са толкова ясни достатъчно, за да видите следи от вагонни колела. Това е всичко!