Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

Prognosis H0 model railroad - "The town from the dining room"

<< < (27/125) > >>

prognosis:

01 ноември, 2008

Ноември започна с новини за диорама. Първо, миналата вечер, Джонатан успя да завърши инсталацията на втория автоматизация, по-конкретно засегнатите блок на заповедта за горния раздел. Надявам се днес да успеем го приложат и да го тури в офиса. Миниатюри са дълго време са работили и монтирани върху диорама. Повече подробности страница 1 nov2008

prognosis:
Накрая, този филм могат да се обработват по Интернет, след интервюто за Antena показани 1.

Vizionare placuta!

prognosis:
04 noiembrie 2008

Днес Направих няколко buretelui дървета като. В първата фаза са сухи. Ще продължи със засаждане на храсти и растителност в челен, между редовете, а по предната tronsonului. Много от растенията в района на моста, и хълмиста страна градина с цветя (за слава). Подробности и снимкиплюс    
филм с нови автоматизация на диорама.    Филмът няма коментар.

prognosis:
09 noiembrie 2008

Развитие на 9-ти ноември 2008 г, без много думи. COPEC няколко от моите собствени, символи, сценарии, но приятни малки неща, които правят сол и пипер диорама ... Лас образи, които да говорим, най-вече, тъй като това е последната ми пост преди изложбата. Можете да се върнете да публикувате снимките направени там и после ... готов! Аз нямам никакво право да работят на диорама или да се правят снимки, страници NET постове по форуми и др. Аз се оттегли от обществения живот. Светът модел железопътната ще бъде по-добро място без мен. Аз няма да изтрия сайта TRENULETE.INFO, аз ще оставя, преди договорът изтича. Искам да кажа, когато останките на публичност (тъй като изплащането им автоматично реклама) може да traisca Е, как е живота. Ако тя се затваря от само себе си ... здраве. Не мога да! Успех на всички, ще се видим в Брашов! Кой се нуждае от мен, можете да се свържете страница съвети!

prognosis:
10 noiembrie 2008

Последният вариант с 4 работниците и sapatura така книгата, как да ни правят, е готов и монтиран върху диорама ... Чакащи фигурки награда от галерията, не повече, отколкото аз правя това, което се фокусира върху разделянето последния зърно растителност. Чудя се къде да ги тури?
И ако до сега, аз честно нямаме време да си играе с мен trenuletele, точно сега, когато диорама е приключил и мога да играя с тях свободно, ние не искам да правя. Като че ли липсва работа ... Дланите горят аз да направя нещо. В invart 10 пъти на ден в диорама и тогава да направите ръчно маневри. В "Аз специализирам в" движение "... Но след няколко обиколки, след което върна преди и след съединителя промени вагони между тях, след като всички Пусни локомотиви, че те са ... Какво мога да направя? Нищо?? Hmmm! Мозъкът ми obstinately отказват да влязат в менопауза! Мисля, че е прав LupulAlb. Дружеството ЗАК без работа само за 2 дни и вече умирам от скука .... Достигнали местоназначението, ти осъзнаваш, че "единственият начин е интересно"

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия