Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

Prognosis H0 model railroad - "The town from the dining room"

<< < (28/125) > >>

prognosis:

19-ти ноември 2008 г

Аз се яви в независимите вестници на първа страница! Живот в града започва да покажем на света!

Аз артезиански монтирани в парка, но аз работя в електронен монтаж, който ще заповядам на фонтана светлини. Някои снимки със знаци, поставени върху през ноември диорама в различни сценарии.

prognosis:

21-ви ноември 2008 год. - Градът на живите стая е в траур!

Вчера в 13,30, началник на гарата в Blumenberg умрели в алеята пред входа на блок rapus безсъзнание и безгрижие на таксиметров шофьор, който никога не е catadixit до колата и да видя каква е извършил престъпление, се изпълняват от сцената поглед. Не трябва да се направи жест дойдат спасителни него ...

"Bitzu" беше моята душа. Ми хареса начина, по който бях, понякога пакостлив, и тъмен AMI често безгрижни в неговите нужди. Не само искаше му любов и моли любов с Ochisorii не че аз никога няма да забравя. Беше ми много години. Спомени начислява сега са много съжалява над душата ми грубо. Само след като загубиш Драги някого, ти осъзнаваш истинската стойност, която беше казал. Счупих си душата и ума смути от тази загуба. Надявам се, че там горе, някой да се грижи за нея, както заслужава малкото ми приятел. Надявам се да го видя скоро!

prognosis:
25-ти ноември 2008 г 1:27 ч.
Най-накрая успя да обучава надпис спонсор. Те пристигнали като стикери, че благодарение на Cosmin за усилие Rush през Букурещ да ми правят и да ги изпращате с мен!

prognosis:

27-ми ноември 2008 година

Днес пристигна и така над училище автобус, заедно с първата надпревара с туристи, които посещават Blumenberg. Ние сме готови да вървим. Аз диорама части, всичко е поставен в кутия и готово. Имам страхотно чувство за това, което ще се състои на транспорта и как да получа диорама в Брашов. По-добре да е добър момент да се здрави и цяло.

Ще се видим в Брашов! Така че Бог ни помогне!

prognosis:

02 декември 2008

Приключи успешно участието си на изложението в Брашов ЖП Моделиране Edition II "Колекции, предмети за колекции" - темата на изложбата железопътни, която се проведе между 28.11.2008 - 01.12.2008 Редута Културен Център, Зала ARCADA

И готово ... Той свърши! Беше красиво, красиво, но уморителна. Аз вероятно ще има време да CERN информацията, събрана по този повод. За мен беше едно от първите в света с мощност диорама и първото излизане muulti в страната след години на изолация в дома. Моят дихателни проблеми не позволяват усилията ми да пътуваме, но мога да кажа, че той заслужено. Срещнах много талантлив и пламенен модел, знаеше, че от форумите, срещнах много страстни в цялата страна и аз бях щастлива да се срещне с тях. Богдан, организаторът, заслужава всички усилия за хвалене. Така ли г-н Корнелиу Balteanu представител Редута Културен център ", човек, който, дори и ако не е връзка с trenuletele имаше вяра в нас и ни даде цялата подкрепа да направи тази Изложбата уникално събитие в Брашов.

Импресии, снимки и филми, направени по този повод

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия