Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

Prognosis H0 model railroad - "The town from the dining room"

<< < (70/125) > >>

XRISTO:
Пичове, това с харда е голяма идея, само ще ви замоля някой, който разбира езика да пиши какво слага върху плочата, защото транслатора ми пише глупости.  :(

Цитирам:

Дворното място е направено за всички LED приятна бяла от zeXstar. Ние използва същата техника, като миене на капачката абажур, но използва светодиоди са тези големи diamentru от 5 мм до изглеждат като огромни прожектори на двора.

След огъване крака в правилно положение, направих един шаблон върху парче дърво за тяхното положение в запояване на калай един с друг и нишката на връзката.

ЛАК тръба с зелено, инсталирането на аерация резервоар, аз направих сянка, след което аз полиран обектив светодиод. За полиране Използвах мина и едно друго нововъведение, което е неизпълнение твърд диск, който аз пренаредени грамофоните, така че да излезе последно диск, върху които ние нямаме остана с шмиргел prenadez един диск. Оказва се, да бъде много полезен човек близо до къщата ...

optron:
Христо, пича обяснява, че е сложил абразивен диск на шпиндела на хард-диска, вместо няколко от плочите, които са си оригинално. Впрочем, това се вижда и на снимката. В нашия случай може да се пробва с диск за флекс според мен ...
Действително е страхотна идея, имайки предвид, че хард-диска си има всичко - електрониката за двигателя, лагери, шпиндел, който е калибриран и дори балансиран двигател. От нас остава само да си балансираме диска, ако се налага.

prognosis:
Скъпи
Добавих друг диск. Ние преместени над тенджерата да стигна до ръба на корпуса.
Аз свързани с лепилото на тиган, изрязани от една шкурка диск Сандер. Това е всичко!

-----------------------------------

My dear
I don't added another disk. I just moved above the pan to come to the edge of the casing.
I bonded with adhesive on the pan a cut disk from a  sander sandpaper. That's it!

---------
I used 3mm LED for street poles.
For taller towers in depot yard I used 5mm LED

jopeto:
Това с харда е много яка идея ! :good: Браво ! Браво ! Със захрнаването може да си зареждате дори акомулатора на колата, между другото. Подобни самоделни лампи им направени, изпозвал съм крушки от коледна елха, поради факта че диодите светят концентрирано. Но ето виждаме просто решение на този проблем.  :good: :good: :good:     

optron:
Поправка!
В следващия си пост, Прогнозис обяснява, че не е слагал друг диск - залепил е шкурка към съществуващия диск на хард-диска. За удобство го е преместил нагоре по шпиндела, за да се подава над ръба на корпуса на харда.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия