Автор Тема: Prognosis H0 model railroad - "The town from the dining room"  (Прочетена 271529 пъти)

pach

• Trade Count: (42)
  • Hero Member
  • Публикации: 12377
  • Рейтинг: 1338
  • ТТ & Н0; DR & BDZ;ep.I-III(~VI)&selfmade
    • За моделизма
Re:Layout from Slobozia - "The town from the dining room"
« Отговор #300 -: 25 Септември 2009, 14:04:09 »
 :good: :good: :good:

Цитат на: Adrian link=topic=1087.msg28752#msg28752 date=1253875238

Dear friend ,

it is so sad for us to know about health problems ,

deep in our hearts we wish you happy end

we trust in it !!

Don't be sad - just believe - the trains will waiting for you ,man !!

WISHING YOU WELL !

Good luck!!!

EMPEROR

• Гост
  • Trade Count: (0)
« Отговор #301 -: 25 Септември 2009, 14:09:27 »
Dear friend,
It is really sad to read those words...
I believe every person in this forum shares my thoughts, and I wish to thank you for all that you have contributed to this site! Although I didn't write much in this thread it was always a pleasure to read and see the links and pics that you have posted.
We all wish you the best with your health and we will keep our fingers crossed for fast recovery! We all will be waiting for your return, as we don't want to think of any other way! We will all hope that your health issues will be left behind as soon as possible as just a bad memory!
Much love and best wishes from all of us to you - our friend!

piko1

• Гост
« Отговор #302 -: 25 Септември 2009, 14:30:12 »

I don't know what to write  it is so hard restrain my tears
you can't give up now it is too early to give up so little time you was here among us
struggling to keep going fight life is full of pain, suffering and struggle you are unadulterated Modeller your truly love
Railways steams from you with each character in each of your material's ...
everything goes so fast in front of my eyes first meeting with you page every spent hour reading every line that you wrote
if you do not come back from the hospital it will be a tremendous loss because this day we will lose an incredible man
friend and a true Modeller who share his experiences with others who always answer your questions
I sincerely wish to you that on the other side to get what you didn't had here we will never forget you nor forget your page

That reminds me of that phrase: "It's to sad he won't live but then again who dose"
« Последна редакция: 25 Септември 2009, 14:32:10 от piko1 »

piko1

• Гост
« Отговор #303 -: 25 Септември 2009, 16:06:48 »
Цитат на: prognosis link=topic=1087.msg28745#msg28745 date=1253872282
Здравейте скъпи приятели

Кризите в последно време винаги ми напомня, че здравето ми се влошава със всеки изминал ден. Аз подготвих това писмо което пускам както на този сайт така и на другите, 15-20 където участвам, . Скоро ще вляза във болница понеже вече не мога да се държа на краката си , Снощи разглеждах колекцията си от филми всичко което е снимано за  Диорамта  има клипове които пуснах на саита
 trenulete.info в  5 часа, когато вече съм изтощен . Исках само да не загубя трудът си и любителите да могат да се насладят на филмите
Намерихме няколко от периода в който диорамата все още се формираше в съзнанието ми  В действителност, в началото имаше само една дървена дъска, по която се движиха само няколко влака за проба Ние направих ме ревюта на така обичаните от нас локомотиви а трябваше и да се разделя със част от фонд диорама за да успея да постигна мечта си от детинство. последните две години работих по  диорамата тя ми бе убежище от болестта и моята pupta (това нямам как да го преведа) исках да се обучавам много лесно
За съжаление кучката ме пребори , оставям Спомени и Сълзи Спомних си как ръцете ми трепереха когато взимахме всеки един от локомотивите от страх да не падне или да се удари. И като финал не толкова стресиращо искам да кажа Сбогом ако това се случи
и не се върна от болницата в която отивам заради болка болка която ме кара да не желая да се върна
ако харесвате работите ми имате любими видео клипове ако диорамата ви кара да мечтаете то аз съм постигнал целта си
надявам се семейството ми да реши най доброто за диорамата ми когато вече ме няма
Така приятели Сбогом блогодаря на тези които ме подкрепяха благодаря и на тези които ме подпомагаха 

за последен път ви каня да посетите сайта ми за да видите Филми от началото на диорамата ми
http://trenulete.info/primul-film-facut-pe-placa-viitoarei-diorame/
http://trenulete.info/category/filme/epoca-dioramei/
http://trenulete.info/category/filme/chanal-mogulus/

« Последна редакция: 25 Септември 2009, 16:09:44 от piko1 »

koceto_sh

• Гост
« Отговор #304 -: 25 Септември 2009, 22:55:05 »
i wish you all the best dear hobby friend ! let god grant you with the health of thousand bulls and the power ot 1000 horses !  :drinks:

prognosis

• Гост
« Отговор #305 -: 30 Септември 2009, 11:57:17 »
I am back!

Trams in Hon Kong

Anton Catalin friend of China, has recently made a visit to Hon Kong. I sent a series of pictures made by him, knowing my passion for transport. We invite you to see some images of trams and buses floors. Finally, you will see some train HO, sold in Hon Kong airport, special order items made to the architect who built high-speed rail line, linking the airport to the city, models that are just high-speed train shown in material Trenuri din China

Vlado

• КЖМ - България
  • Trade Count: (2)
  • Hero Member
  • Публикации: 5620
  • Рейтинг: 659
  • Красотата е в детайла!
« Отговор #306 -: 30 Септември 2009, 12:03:37 »
I'm glad to see you prognosis! :)

Adrian

• Trade Count: (238)
  • Hero Member
  • Публикации: 6728
  • Рейтинг: 1096
  • Купи и ще ти олекне! DR/DB/BDZ 4-5 ep. H0 София
    • Ер Малък
« Отговор #307 -: 30 Септември 2009, 12:05:59 »

Ok , explane what's happening ?
hah , super to see you again , man :)

You must write :  I'll be back , like the Terminator

pach

• Hero Member
    • За моделизма
« Отговор #308 -: 30 Септември 2009, 12:09:07 »
Interesting to see the forecast, it is important prognosis!
 ;D

prognosis

• Гост
« Отговор #309 -: 30 Септември 2009, 13:42:43 »
About my health, I want to talk about it. I did a complete set of analysis. After diagnosis I decided to leave the hospital to enjoy the rest of my life at home. So how's left of it. I do not want to die on a hospital bed far from my diorama! Even if I leave soon, my trains and my work remain. I just hope it will be useful!

pach

• Hero Member
    • За моделизма
« Отговор #310 -: 30 Септември 2009, 14:08:58 »
Extremely sad ...  :sorry:
We are with you, will read everything you want to take your us useful ...
but tests and doctors hope to sin ... hope dies last!  :( :( :(
Be strong!
------------------------------------------------------------------------------------------
Превода...
Цитат
Изключително тъжно ...
Ние сме с теб, ще четем всичко с което искаш да си ни полезен ...
но дано анализите и лекарите да грешат ... надеждата умира последна!
Бъди силен!

piko1

• Гост
« Отговор #311 -: 30 Септември 2009, 14:44:28 »
Цитат на: pach link=topic=1087.msg28967#msg28967 date=1254308938
Very sad ...  :sorry:
We are with you, we will read everything you think that will be useful to us   ...
we pray that tests and doctors be Wrong about your health ...  hope dies last!  :( :( :(
Be strong!

дано не ми се сърдите за лекото редактиране на послта на Пламен мисля че така е по добре
бих искал да използвам един до скоро много ползван слогън

prognosis YOU ARE NOT ALONE  !

Цитат на: prognosis link=topic=1087.msg28965#msg28965 date=1254307363
За здравето ми Искам да поговоря за него Направих си пълни изследвания. след Диагнозата реших да напусна болницата
за да се наслаждавам на остатъка от живота си у дома или каквото е останало от него не желая да умирам на болнично легло далеч от Макета си! Дори да напусна скоро моите влакове и моята работа ще продължават да съществуват. Просто се надявам да бъдат полезни !
« Последна редакция: 30 Септември 2009, 14:58:58 от piko1 »

gregary

• Trade Count: (37)
  • Hero Member
  • Публикации: 2043
  • Рейтинг: 1437
  • SBB, BLS, RhB, DB, БДЖ
« Отговор #312 -: 30 Септември 2009, 16:30:45 »
  prognosis YOU ARE NOT ALONE  !   
 WE ARE WITH YOU!!!!!!   

prognosis

• Гост
« Отговор #313 -: 01 Октомври 2009, 10:29:23 »
Thanks all of you. You are a realy frends to me.

Activities for Romania 1 route

Contains the string of activities created by me with a new set for Romania 1 route two activitati.Cea they propose today is intertwined with the two for testing locomotive Siemens CTV. The train leaves at noon Sibiu. Db182La Brasov have to do maneuvers at a decoupling of the opposite end of the train to change direction of travel. Traffic is heavy but your train has priority. Try to arrive on time at each station. You will meet many trains including the Taurus and was in a test on the route Bucharest-Brasov. Taurus locomotive can be taken from their website The-train.de

prognosis

• Гост
« Отговор #314 -: 02 Октомври 2009, 12:19:53 »

Ускорение Букурещ-Брашов-Сигишоара

Ако не можеш да работиш на диорама на здравето и финансови причини, продължават да се проявяват си творчески дух работни нови дейности за реализиране на маршрутите MSTS румънски колеги. Телец представя тест маршрут в Румъния 1. Нова Телец локомотив трябва да се държи под контрол по склоновете на планината. Трафик доста пренаселено на слънчев ден в неделя. Db182Pe пътя и да отговаря на български влак теглено от 060 LDE БДЖ. Ще доведе до удоволствие красива локомотив, силна, с приятелска кабина с колегите дъска за отлично немски сайт за-train.de.

В този труд ние concisturi съставен от всички сайтове на MSTS румънски и немски сайт, посочени по-горе. Треньорски красив създателите направени румънците и българите, теглени от локомотива, направени от MSTS ентусиасти от Германия, в един плах опит да се постигне единство между MSTS фенове. В крайна сметка, след съперничество несериозни, брои само красота и удоволствие шофиране тренажор обединени влак в предната част на монитора. За мен това е двойно удоволствие, използващ контрол часа, че аз подобрена чрез добавяне на всички бутони, необходими за пълно разглеждане на локомотива в паралел с диапозитиви отворена, което е трайно е прикачено към USB порт, а конзолата е свързана към PS2.

Ако спазват графика твое ще бъде много изненади. Интересни кръстовището с влакове ...