Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
Проект 07 серия на БДЖ
Adrian:
da , :drinks:именно :)
Наздраве , приятели
Vlado:
:drinks: :good:
jopeto:
Ако го пръскаш надписа, мога да ти дам идея за шаблона. Правиш надписа в точната пропорция на Corel Draw, шрифта го имаш, като гледам. Векторизирш го и отиваш някъде на плотер да ти го изрежат от фолио. Понеже инаш ребра на модела, е нужно да прецениш колко дължина от фолиото ще отиде за едно ребро.Ако залепиш шаблона 1:1 без да си добавил допълнителна височина за ребрата надписа ще стане по нисък. Броиш ребрата, преценяваш допуск за всяко ребро и добавяш нужната височина към размер на надписа. Лепиш, пръскаш и после се наслаждаваш.
pach:
--- Цитат на: Vlado link=topic=1095.msg19151#msg19151 date=1234031627 ---Искам да подчертая, че ребрата на моя лок са три горе и четири долу, а не две на три, както на повечето показани от теб седмици. От тая гледна точка, може би трябва да се промени единствено "Ж"-то да не е слято с "Д". Всичко останало според мен е добре. Пък и, мисля си, и така да остане, размерът на надписа ще бъде 4 см дължина на 1,5 см височина. Мислиш ли, че някой ще обръща внимание на разликите в части от мм от оригинала? Дали си заслужава чак толкова да се втилясваме се чудя? :blink:
--- Край на цитат ---
Влади както ти казах , Ники (Refil) в такъв момент щеше да извика - "Не ти е верен камуфлажа ,бре!!!- визирайки разните специалисти по моделизма... :lol: :lol: :lol:"
;) ;) ;)
:haha: :haha: :haha:
piko1:
--- Цитат на: pach link=topic=1095.msg19229#msg19229 date=1234188488 ---
--- Цитат на: Vlado link=topic=1095.msg19151#msg19151 date=1234031627 ---Искам да подчертая, че ребрата на моя лок са три горе и четири долу, а не две на три, както на повечето показани от теб седмици. От тая гледна точка, може би трябва да се промени единствено "Ж"-то да не е слято с "Д". Всичко останало според мен е добре. Пък и, мисля си, и така да остане, размерът на надписа ще бъде 4 см дължина на 1,5 см височина. Мислиш ли, че някой ще обръща внимание на разликите в части от мм от оригинала? Дали си заслужава чак толкова да се втилясваме се чудя? :blink:
--- Край на цитат ---
Влади както ти казах , Ники (Refil) в такъв момент щеше да извика - "Не ти е верен камуфлажа ,бре!!!- визирайки разните специалисти по моделизма... :lol: :lol: :lol:"
;) ;) ;)
:haha: :haha: :haha:
--- Край на цитат ---
мен ли взираш :spiteful: понеже камуфлажа му е доста точен на седмака а за част от Милиметъра до сега не съм виждал
да убиват някой :lol: наздраве владо много добре се получава :drinks:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия