Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
Проект 07 серия на БДЖ
pach:
:) А шаблона с какво го прикрепяш да не мърда от точното си място?
(внимавай с какво ...)
toniemi:
--- Цитат на: Adrian link=topic=1095.msg19887#msg19887 date=1235116078 ---
е аз не рзбирам що се мъчите - дайте го на Тонката да му ковне един ръкопис ! - Неговата ръка не трепва !! Надписа на една негова БДЖ поща още ми е пред очите - не знам кой ми я отмъкна под носа :angry:
--- Край на цитат ---
:lol: :lol: :lol:
Vlado:
--- Цитат на: pach link=topic=1095.msg19910#msg19910 date=1235143928 --- :) А шаблона с какво го прикрепяш да не мърда от точното си място?
(внимавай с какво ...)
--- Край на цитат ---
Шаблонът всъщност е изрязано във формата на буквите БДЖ лепящо се фолио. :wizard:
Vlado:
Противно на очакванията (вкючително и моите) стана и при това добре според мен. Утре започвам надписа от другата страна на лока. Но примоцията ще е на срещата на 28-ми... да има интрига, р'иеш ли! :hi: :good:
Vlado:
И вторият надпис е готов! С изключение на дежурните си самозабележки и педантични въжделения, смятам че стана добре!
По идея на pach на следващата среща при Жоро ще донеса лока и четирите БДЖ вагона, за да спретнем един изцяло български влак.
Пък сложа ли на лока и табелите... ехей, кефффф! ;D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия