Иво може най-добре да отговори на този въпрос! Аз мога само да отбележа, че на Иво му дадох книгата на Деянови+снимка на 07-ма серия в профил, фронтален изглед. И... ето разултата! 
Разбирам че е стъкмяван значи, ми доста добре е станало, не ми харесва само залепените букви долу - Д и Ж - това първо. В интерес на истината и такива снимки намерих - със слепени букви, но май повечето са с неслепени, както се вижда от долните снимки.
Има известно несъответствие между четежа и снимките по отношение на изпъкналите ивици, които биха служили за чудесен ориентир в случая, но такова почти няма.
2) На височина буквите трябва да са почти 5,5 ивици на локомотива - за буква Д - горе-долу е добре
3) На широчина обаче идват малко по-къси, от снимките се вижда, че стигат почти до края на релефните ивици, само на някои обаче - на други са като ивовите.

На ваше място бих отишъл където трябва и бих измерил с ролетка. А това би могъл да направи и Кракомобила примерно, трябват само габаритите на отделните букви и общия габарит, както и дебелината ивицата на буквите.
Ако имате нужда от помощ само кажете!