Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling

Новости от Tillig/Sachsenmodelle

<< < (4/123) > >>

toniemi:

--- Цитат на: TheJackal link=topic=11.msg11765#msg11765 date=1224590440 ---Я да попитам нещо по - запознатите. Харесах си нещо от каталога на TILLIG за 2007/2008 - имам го в нас, подарък. В сайта гледам някой неща липсват или по - точно имаше ги, сега ги няма. Става дума за BR 01 Era: II Railroad: DRG. Когато има поръчка ще могали да си го купя? ???

--- Край на цитат ---
http://www.railwaypassion.com/forums/index.php/topic,569.15.html
Обади се на Жоро,може още да не е пратил поръчката.

TheJackal:
Поръчката мина и замина, хората са на път да си получат подаръците които са си направили. Ще чакам нов тираж.

XRISTO:
Първо искам да попитам дали ще се прави поръчка преди нова година и второ,той въпросът не е много за тук,ама е пряко свързан с оформянето на поръчката ми.Интересува ме какъв е диаметърът на един пълен завой , сглобен от релси "Тилиг",възможно най-остър,естествено съобразено с подвижният състав?...и не ми казвайте "ами много просто изчисли си сам , еди колко си градуса по на какво си" - бос съм с математиката бетер първокласник,че и по зле.  ;D ;D ;D

pach:
Флексрелсите позволяват да си "сгъваш" радиусите "по свои образ и подобие..." , но хобистите обикновенно се ползват от стандартите на готовите релси - аз считам че можеш да си сгънеш и по-малък радиус от най-малкият стандартен , но какво ще си търкаляш по него - дрезинката?
 ;D ;D ;D ;D 

XRISTO:
А-а-а-а,аз се интересувам защото още се чудя за размера на макета ми.Ако позволява на 1 метър и по-малко да стане,то ще му направя п - форма(така по ми се ще),ако не - ще трябва да е правоъгълна(по-нежеланият от мене вариант).А не искам сам да ги сгъвам,защото няма да мога правилно да преценя кой ъгъл ще е най-добър не само за да може да преминава състава,а и за да не стои много дървено в завоите.Сигурно най-проблемните локомотиви и вагони относно вписването в завои не са в моята скромна колекция,но един ден...кой знае...да не взема заради един лок или някой друг вагон да къртя и поправям,а и ако запланувам тясна основа....пък и самото помещение би било тясно.Смятам , че на фабричните релси специалистите са предвидили  момента с вписването.А , Pach,моля те,напиши ми как се казват на немски и метровите релсови профили в НО,че да знам какво да поръчвам.  ::)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия