Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling
Новости от Tillig/Sachsenmodelle
mitko0888:
--- Цитат на: gregary link=topic=11.msg111396#msg111396 date=1524220145 ---Аз имам и друг зелен кушет с номер - 51 52 59 40 663-2 с ревизия 17.02.78 и арт. номер Tillig 74754.
Имаше две доставки на зеления кушет.
Отделно от темата: на колко години е редно да се правят ревизии?
--- Край на цитат ---
Този кушет, който си написал, е съвсем друг вагон. Най-малкото има по един прозорец по-малко от всяка страна :) По къс (24.50), с друг покрив и т.н.
Новият на Тилиг, който излезе сега, както и двата по-стари, за които пиша, са с по 11 прозореца, 26.40 метра.
ПС Докато напиша и Павлин ме изпревари ...
pavlinbg:
--- Цитат на: МАШИНИСТ link=topic=11.msg111388#msg111388 date=1524210779 ---Тук в случая са се оа ........ ли.
Нищо не напомням и нищо лично.
Споделих това което виждам , а и както разбирам цена 100 лв. не е за пренебрегване за нещо,което очевидно струва по-малко
--- Край на цитат ---
Не мога да се съглася! Въпреки грешката, вагонът според мен си заслужава, а и цената е под 100 лв. Мисля, че е добре, когато се произвежда серийно български подвижен състав, макар и с някои неточности. Другият вариант е да не се произвежда такъв, който никак не ми се нрави!
mitko0888:
pavlinbg, вагончето си е много хубаво. Едната буква го прави "уникално сбъркан" макар и да не е филателен куриоз. Талигата е много по-близко до истината от старата. Всичко друго си е перфектно като за масов евтин модел. И с тези надписи определено е по-близо до истината.
Ето малко снимки с телефончето за сравнение.
ПС: Някои от талигите на снимките са врътнати на 180 градуса, защото си се въртят ... и не погледнах преди да ги снимам.
pavlinbg:
Да, и аз така мисля. Талигата и надписите на вагона изглеждат доста реалистично. Ще ми е интересно да го сравня с кушетите на ACME от каталога им за 2018 г. (със зелена и бяло-червена ливрея). Дано скоро да ги произведат, само да не са със същия номер :) bg&flag
МАШИНИСТ:
Все си мисля,че ако някой или някои от колегите , се хванат сериозно , със сигурност ще направят много по-качествени вагони БДЖ.
И то на същата цена,а може би и по евтини или метал на цената на която и друга фирма да е.
Ето имаме локомотиви , което е значително по-трудно и изисква по-сериозни капиталовложения.
Въпрос на смелост и малко риск.
Всеки моделист би предпочел наше родно изделие .
Китайците и други не са по-умни от нас.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия