Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling
Новости от Tillig/Sachsenmodelle
Adrian:
като например
KRAKOMOBILA:
--- Цитат на: МАШИНИСТ link=topic=11.msg111406#msg111406 date=1524232473 ---Все си мисля,че ако някой или някои от колегите , се хванат сериозно , със сигурност ще направят много по-качествени вагони БДЖ.
И то на същата цена,а може би и по евтини или метал на цената на която и друга фирма да е.
Ето имаме локомотиви , което е значително по-трудно и изисква по-сериозни капиталовложения.
Въпрос на смелост и малко риск.
Всеки моделист би предпочел наше родно изделие .
Китайците и други не са по-умни от нас.
--- Край на цитат ---
Всъщност ако това беше вярно.. отдавна Roco, PIKO, Tillig, Marklin и другите компании да са фалирали.
gregary:
--- Цитат на: pavlinbg link=topic=11.msg111399#msg111399 date=1524222198 ---Този кушет, арт.N 74 754, който го имаш, е по-различен.
--- Край на цитат ---
--- Цитат на: mitko0888 link=topic=11.msg111400#msg111400 date=1524222627 ---Този кушет, който си написал, е съвсем друг вагон.
--- Край на цитат ---
Това не го знаех и благодаря на двама ви. Всъщност, не съм запознат в детайлите, а взимам всичко БДЖ от сантимент, затова и новият кушет пътува към моето депо. Но, като се замисли човек, не може да се направи свестна БДЖ композиция, ако се има предвид ревизиите на различните вагони, които са през през по-голям период от 12/18 месеца... :(
gzo:
Сиреч ако същия излезе пак, но с нова ревизия ще я има отново същата еуфория.....ей тъй заради сантимента по нашенското :lol:
Павка, позволи ми да не се съглася с това :
--- Цитат на: pavlinbg link=topic=11.msg111242#msg111242 date=1522755121 ---....От Tillig залагат на кушетите по комерсиални причини - да привлекат колекционери от различни държави, които колекционират международни влакове. ...
--- Край на цитат ---
В конкретния случай нашенския НОбист би си взел не повече от 1 такъв вагон, имено поради причината "ей така от сантимент". По причина съставяне на международен влак чужд НОбист би си взел пак не повече от 1 вагон.
Какъв комерсиализъм, когато става дума за по бройка на човек ? Комерсиално по-скоро би означавало да произведеш нещо по-масово, т.е. да има такива качества, че всеки без значение наш или чужд да иска да вземе по повече от 1 бройка за да може да си съставя редовни влакове. Както вече казах аз сега няма да купя и 1 бройка, но ако беше редовен 2-ро класен пътнишки бих си взел 5 бройки (поне). Сигурен съм, че същото ще поблзни повечето от нас да вземем по повече от 1 бройка- ей това вече е комерсиализъм. Уж са големи мозъци на Запад, а не се сещат за елементарни неща :fool:
pavlinbg:
gzo, мисля, че от една страна си прав - за да е комерсиален един модел, трябва да е интересен за колекционерите/хобистите. Действително, Tillig произведоха доста кушети, и от тази гледна точна моделът не е много атрактивен. Но от друга страна, в това има и позитиви, за които писах по-горе. Аз специално не бих си взел повече от 2-3 бройки от даден модел, защото не ми харесва да редя композиции от вагони с еднакви номера. Това не ми се струва реално. gregary е прав, че при редене на композиции трябва да се гледа и датата на ревизия - т.е. трябва да се съобрази епохата.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия