Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling
Новости от Tillig/Sachsenmodelle
Krasi Tankista:
--- Цитат на: refil link=topic=11.msg117537#msg117537 date=1580070383 ---Че никога не е бил от DR ския модел и в такава разцветка-аз казах :hi:
ПП И 1998 е станал на тенджери и тигани :blush2:
--- Край на цитат ---
Затова ли няма ни една снимка.....? :unsure:
pach:
Според книгата на Деянов от 2ОО8 година, локомотива
е все още в експлоатация. Въпроса е къде?
:scratch_ones_head:
... и накрая Zazo, ще се свърже с оная мацка от Тиллиг и
ще се публикува снимката на оригинала в цвят, по която
е правена ливреята на модела (без фаровете надявам се).
:sarcastic: :sarcastic: :sarcastic:
Както стана преди години със синия спален вагон на БДЖ,
в ТТ , за който мнозина ...дори и от корифейте, се произнесоха,
че такъв никога не сме имали!!!!
Ненчев, идея си нямаш как се работи в онези заводи тогава!
Ти виж фабричните номера по години как вървят и съвсем ще "изкрейзиш"! :yes:
Стефан е прав - от Тиллиг винаги си пишат домашното до сега мн.добре. :give_heart:
За сега имаме в оригинал снимките на спалния, туристическия спален и хладилния вагони. Липсва само на птичия вагон, но може и аз просто да съм я пропуснал ... :blush2:
Митко, не се кОси, те не четат внимателно - важното е да се спори! :bb2: :wild: :lol: :lol: :lol: ;)
ПП. Пък и дори рамата да се окаже синя, а не сива, мен ще ме кефи на мах. щото ще си пише БДЖ!!!!
KRAKOMOBILA:
Не знам как си пишат домашното Tillig, но модела им просто не е верен за БДЖ 52. Не и с този номер - да бяха пляснали примерно 52 2хх по щях да съм склонен, но 52-18 хич не е това от каталога.
П.П. Снимката на 52-17 е точна, защото 52-18 е следващият пореден и заводски номер - разлика нямат.
И се дразня... защото фирмите твърдят, че пазар в България няма, а в същото време като пуснат някои модел... той всъщност е немски с българска окраска (то и тя объркана) и после се чудят защо не се купува... общо взето за нас само претоплена манджа.
Да живей RailTune!
Величко:
Вероятно цвета на шасито на Тилиг ще като на този:
това е 52-81, превърнат в 52-087
иначе ако се разменят цифрите на 81 става 18 ;D
zazo:
Ако моделът излезе в този си вид, като на снимката, ще е много тъжно и тотална излагация от страна на Тилиг.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия