Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling

Новости от Tillig/Sachsenmodelle

<< < (86/123) > >>

TheJackal:
Снимката, която Величко е показал тук съответства на два такива локомотива на пристанище Бургас в движение. В момента и трети се боядисва пак там със същите цветове. Лошото е, че нямам достъп до вътрешността на пристанището. Информацията ми е от Ивайло Георгиев (divo_ivo) от фирма "Порт Рейл" ООД.
Пак казвам, че "TILLIG" за да пуснат нещо в продажба им трябват почти над 3 години проучвания, изработки на прототипи и чак тогава решават да ли да пуснат нещо на пазара. До като  на "PIКO" от 6 до 10 месеца за да пуснат нещо в продажба. От тук и разликата в цените.

KRAKOMOBILA:

--- Цитат на: TheJackal link=topic=11.msg117544#msg117544 date=1580134115 ---Снимката, която Величко е показал тук съответства на два такива локомотива на пристанище Бургас в движение. В момента и трети се боядисва пак там със същите цветове. Лошото е, че нямам достъп до вътрешността на пристанището. Информацията ми е от Ивайло Георгиев (divo_ivo) от фирма "Порт Рейл" ООД.
Пак казвам, че "TILLIG" за да пуснат нещо в продажба им трябват почти над 3 години проучвания, изработки на прототипи и чак тогава решават да ли да пуснат нещо на пазара. До като  на "PIКO" от 6 до 10 месеца за да пуснат нещо в продажба. От тук и разликата в цените.

--- Край на цитат ---
И 10 години да проучват - 52-18 не е изглеждал никога така.

Filip Andonov:
Има ли вероятност Тилиг да показват съвсем примерна картинка в каталога си, която да се различава от модела който подготвят? Веднъж вече го направиха с хладилния вагон на БДЖ в IV-та епоха в HO.

hristo:
Да не избързваме!
Засега Tillig показват само една рисунка! Не се знае какво точно ще излезе като модел. Според мен едва тогава може да се правят анализи кое я вярно и кое не е.  :)

Krasi Tankista:

--- Цитат на: hristo link=topic=11.msg117548#msg117548 date=1580141918 ---Да не избързваме!
Засега Tillig показват само една рисунка! Не се знае какво точно ще излезе като модел. Според мен едва тогава може да се правят анализи кое я вярно и кое не е.  :)

--- Край на цитат ---

Именно затова, сега е времето да се критикува, а не после - пред свършен факт. Ако всичко се приема безкритично - няма да спрат да ни се подиграват. Друг е въпросът, дали някой си хер въобще ще се трогне от това, което ние тук обсъждаме така разпалено. Те херовете нали са безпогрешни, както вече се разбра. Само дето с цветовете хич ги нема....
  Що се отнася до домашното - някой може ли да сподели 52 -18 служил ли е в София, както пише в домашното на Тилиг?
  Може би Тилиг е по добре да си напишат ново домашно, както предлага Красен и тогава няма да има нужда от критики.  Готов съм да им предоставя подходящите снимки - безвъзмездно.
  По повод на бръмчащите на няколко места в горните постове бежови мухи, бих искал да заявя, че цветът БЕЖОВО - RAL 1001 не присъства в нито една ливрея на български локомотив, камо ли на серия 52. Цветът се казва СВЕТЛА СЛОНОВА КОСТ RAL 1015 за старата оригинална ливрея и ЧИСТО БЯЛО RAL 9010 за съвременните копия.
   :hi:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия