Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling

Новости от Tillig/Sachsenmodelle

<< < (89/123) > >>

Krasi Tankista:
Ето снимка подарък за Пламен:

А ето и други сини рами за разкош:

:spiteful:

pach:
Краси, май въпроса е да се спори!!!!!
Виж Дори и на твоя линк пише следното(подчертано от мен):

--- Цитат ---    Преглед на RAL 7031 Синьо сиво в реалния живот на физическа пал тра с цветове на RAL цвят
Рискът е да вземете решение въз основа на показването на цвят на екрана на компютъра. За да сте сигурни в правилния цвят, препоръчваме да използвате физическа колора с вентилатор (палитра с цветове) RAL . На този уебсайт можете да закупите колора с вентилатор на цвят RAL , като започнете от само 13,95 евро .
--- Край на цитат ---

Моя монитор е калибриран, тъй като работата ми го изисква.
 :drinks:

Не твърдя че трябва да е синя рамата, а че може в каталога на Тиллиг да изглежда такава!!! Вече го казах един път по-горе!!!

Иначе благодаря ЗА снимките, ама тези са промишлени бройки.
Лично аз смятам като си го купя в ТТ,  да си го довърша като БДЖ-52.17!!!даже се кефя на номер 18, щото лесно става на 16; 15; 19 и 13 дори. :angel:

Best Ripper:
Цветът е СИВО-син, а не синьо сив... Щом в RAL започва с 7ххх, значи основното е сивото! Ако беше синьо-сив, щеше да започна с 5ххх! Аман от спецове, които не знаят елементарни неща!

Krasi Tankista:

--- Цитат на: Best Ripper link=topic=11.msg117576#msg117576 date=1580239147 ---Цветът е СИВО-син, а не синьо сив... Щом в RAL започва с 7ххх, значи основното е сивото! Ако беше синьо-сив, щеше да започна с 5ххх! Аман от спецове, които не знаят елементарни неща!

--- Край на цитат ---

Точно обратното RAL5008 Graublau - сивосиньо :
https://www.ralfarbpalette.de/ral-classic/ral-5008-graublau

Да основното е сивото, но то е на второ място в думата - започва със седмица...
Да основно е синьото, но то е на второ място в думата - започва с петица...

gzo:
52-246 е машина от парка на бившите Транспотрни войски, не знам в списъците на онези 300 и косур бройки в коя графа са и дали не са отделно, но поне едно 10-15 (по мои наблюдения) локомотива се ползваха и от тях.... многозйаковците да кажат.  :spiteful:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия