Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling
Новости от Tillig/Sachsenmodelle
Krasi Tankista:
Абе не исках да влизам в подробности, ама май е наложително. Проблемът се крие именно в това, че Тилиг не са си написали домашното. Абстрахираме се от това, че локомотивът им въобще не отговаря конструкционно на българската версия. Разглеждаме само цветовата схема.Това което те ни предлагат е избелял от слънцето локомотив, но без никакви белези на състаряване т.е. абсолютен нонсенс. Локомотивите произведени от завода са с цветовете, които посочи Иво по - горе. Видно е от снимката не 52-17 от Лайпцигския панаир, която постна Митко. Така е редно да го боядисат, ако искат да ни презентират новопроизведена от завода машина. Боите остаряват различно и по различен начин им действа слънчевото греене. На някои от снимките рамите синеят, защото дълго време са били изложени на ултравиолетовото лъчение на Слънцето и просто синият пигмент съдържащ се в боята е бил по - устойчив и се е запазил по - дълго. Същото се отнася и за други серии локомотиви. Например 04 - та или 55 - та. Обърнете внимание и на дръжките и на гривните на фаровете и на бялото крило на БДЖ отпред. Нито един от тези елементи не е с правилния цвят. Табелката с надпис София също не изглежда така. Единствено верен е чрният номер. Ако Тилиг искат да направят читава бълтарска 52 - ка, просто няма да стане от този модел.
pavlinbg:
Прочетох с интерес коментарите за 52-ра серия, както и темата за спалния вагон на Tillig в Тт, където също е имало разгорещени дебати и песимистични коментари на най-високо ниво, но в крайна сметка германците излизат прави. Имам усещането, че и тук изпускаме нещо. Действително, тези двойни фарове не се връзват по никакъв начин с номера на локомотива, но тук следва да се зададе въпроса дали моделът в действителност ще е като този, който е на снимката в каталога? Възможно ли е в случая "да е играл фотошопа" (по незнайно каква причина) и това, което виждаме в каталога да няма много общо с модела, който ще произведат? Ако си спомняте по подобен начин постъпиха от A.C.M.E с кушета. Първо пуснаха снимка на вагона със заличени надписи, а последствие снимка на модела в целия му блясък. Все пак да не забравяме, че локомотивът е произведен в Германия и съответно най-много информация за него се съхранява именно там, в завода производител. Поради това аз не мога да се ангажирам с мнение по въпроса преди да видя модела.
Ето и снимка от преди няколко дена на 52 240, с двойни фарове, да си почива на гара Стражица
Krasi Tankista:
Защо пак снимка в три четвърти драги приятелю? И моля те не ни тласкай към заблудата, че това е локомотив на БДЖ. Тилиг си ги харесвай колкото искаш, но не им адвокатствай когато не са прави.
;D
pavlinbg:
--- Цитат на: Krasi Tankista link=topic=11.msg117590#msg117590 date=1580274957 ---Защо пак снимка в три четвърти драги приятелю? И моля те не ни тласкай към заблудата, че това е локомотив на БДЖ. Тилиг си ги харесвай колкото искаш, но не им адвокатствай когато не са прави.
;D
--- Край на цитат ---
Защото не искам на снимката да се виждат хора, които не съм питал дали са съгласни да ги изтипосам в някои форум или ФБ група, или както е модерно да се казва сега - в социалните мрежи. :haha:
А относно модела - "поживьом увидим", както казват руснаците. Не адвокатствам на Тиллиг, а и те едва ли имат нужда, просто съм на мнение, че трябва да се изчака, да се види и тогава да започваме с критиките :good:
KRAKOMOBILA:
Аз съм на мнение, че сега е момента за критиките и ако има някаква грешка и може да се отстрани да се направи. А не след дъжд качулка....
Иначе ако пуснат модела така продължавам да твърдя, че е претоплена манджа... дали ще преправяш оранжево немско V60 или това което се предлага за БДЖ 52... все си си дал парите за нещо, което ще преработваш.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия