Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling
Новости от Tillig/Sachsenmodelle
Mixy:
Леле мале! Гледам и не вярвам на ушите си какъв шум се вдигна след една нескопосано фотошопната картинка на непроизведен модел на несъществуващ локомотив... Почти като с новите F16... :music:
gregary:
И като се замисли човек, това не е ли някакъв търговски трик?
Моделът да бъде обсъждан по форумите, да е център и т.н., а след това излезне съвсем друго... :scratch_ones_head:
Щото, такава фирма да не си провери домашното...
Krasi Tankista:
--- Цитат на: gregary link=topic=11.msg117600#msg117600 date=1580314550 ---И като се замисли човек, това не е ли някакъв търговски трик?
Моделът да бъде обсъждан по форумите, да е център и т.н., а след това излезне съвсем друго... :scratch_ones_head:
Щото, такава фирма да не си провери домашното...
--- Край на цитат ---
И ти допускаш, че "безпогрешният хер Грух от Тилиг" ще седне да разглежда този аборигенски форум. Вместо сумтейки, подпръцвайки и уригвайки се от поредната бира, да си погледне там записките от завода производител, където пише всичко на ГЕРМАНСКИ........блаженни са верующите.
gregary:
Идея си нямам, дали "безпогрешният хер Грух от Тилиг" ще седне да разглежда този аборигенски форум. Още повече идея си нямам, дали Вместо сумтейки, подпръцвайки и уригвайки се от поредната бира, да си погледне там записките от завода производител, което е логично, а и грам не ме интерсува. Но е факт, за няколкото страници писаници, разисквания и т.н. от членовете на този аборигенски форум, което явно хер Грух е целял. Ако снимката си беше наред, най-много десетина поста и след това тишина до пускането му. А сега, все още не се укротяват страстите и ще се чака с нетърпение да се види крайния резултат... Просто разсъждения, знам ли. :scratch_ones_head: :sarcastic: Фирмите си имат маркетингов отдел
Блаженствата са още - продължавай...
pach:
:victory:
Грег, нямам търпение да мине час, за да ти дам подкрепа през оценки за този ти пост!!!!!!!!
Ма кво са праим, че не сме аборигени, като сме си най-обикновенни сноби!?!!!!
Ся, ке си сипем още една шльокавица, и ке бегам да видя1 кой как тълкува LAR3107,
та да моа да зАспа спокойно, че не само я не отбирам от стендов моделизъм!!!
А пък от аборигените тук съвсем не схващам, шото съм в реалност с ...чалга певачица на коленете!!!!
Дислайк ...русизъм ли е...кирилизация ли е..."се тАя брат":
Ако някой е видял нещо в този ми пост с което не е съгласен, си е негов проблем,
защото аз със сигурност не съм имал предвид това което той е видял и разбрал,
тоест вероятно всичко е плод на неговото си въображение!!!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия